Skip to main content

Review: Kedai Instax Murah!

Assalamualaikum.

Hai. sape kat sini peminat tegar Instax Mini? yeahh same goes to me! comel kan instant camera tu? dahla warna dia soft je. and kamera tu memang tengah hot trending sangat-sangat. biasalahh benda yang 'old' dah diberi nafas baru (giteww)

          Sesiapa yang tengah mengidam, teringin, nak sangat Instax Mini ni, and dalam masa yang sama nak harga murah. jeng jengg bolehlahh visit, follow and stalk segala jenis instant camera dekat Keyeaglezone . confirm korang geram tengok instax dia. ada warna kuning biru, putih. warna rare yang tak jual kat kedai camera pun ada tau (warna raspberry. lawa gilaaaa! berdarah mata Ai tengok)

just imagine this cutie little pie is in your hand~

Yang paling best sekali! harga dia tersangatlah murah. bukan setakat dapat kamera semata, siap ada COMBO instax album, lense, ok bukan tu je, siap beg sekali wehhh! ohh tak lupa juga filem instax! (teruja takk?) kalau beli dekat kedai kamera biasa, cuma kamera + filem (kalau dia baik laa) kadang-kadang kamera semata -,-!

          Memang kerja Ai setiap hari duk stalk ig Keyeaglezone. sebab harga combo dia (yang include accessories LENGKAP) lagi murah daripada harga instax yang Ai beli masa kat Langkawi haritu (yang cuma kamera dengan filem semata) duhhhh!

cukup berdarah mataku T.T

country style sangat. sesuai untuk si backpaker! awhh awhhh~

Those lenses T.T just you waittt!

instax photo album. ni yang plain. ada yang bercorak lagi lawa wehh!

Blue-pink. PERFECT! 

All time fave colour. muahhh!

Cakap je wehh nak instax jenis apa. Mini 8? Mini 25? Mini 90 Neo Classic? semua ada. yang penting ada accessories. kenapa Ai asyik cakap pasal accessories? sebab accessories dia lawa-lawa, comel-comel. arghh gerams tahap max! kalau sehari tak stalk ig dia memang tak sah. tunggu Ai dapat duit, Ai borong semua accessories dia. wkwkwkwk~




The happy customers! korang bila lagi?
Good service. (berdarah mata lagihh)

          Hah, apa tunggu lagi? pergilah serbu ig Keyeaglezone . confirm tak menyesal. tengok sekali, nak tengok berkali-kali. sampai end up taktau nak pilih yang mana sebab semua pun cute and lawa-lawa. arghhh! servis pun bagus tau. grab yours NOW! jom berinstax berjemaah.

Follow ig @keyeaglezone
Follow ig @keyeaglezone
Follow ig @keyeaglezone


EXTRA: 

Comments

Mialia Amelia said…
comel gila bag2 tu semua <333 but kamera sendiri pon charger hilang ke mana ntah. wakaka
ammelia yusoff said…
geramnye tengok warna-warna pastel ni haishhh

Popular posts from this blog

Temuduga Diploma Bahasa Inggeris UPSI

Assalamualaikum.

 Hai. Ai kembali lepas beberapa hari menghilangkan diri. Sebenarnya, Ai pergi Tanjung Malim, Perak sebab ada temuduga untuk jurusan diploma Bahasa Inggeris dekat Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI). It's just an interview. tapi harap-harap Ai terpilih/lulus ujian khas dan temuduga tu. Aminn. doakan kejayaan Ai ye? :)

          Bila cakap pasal UPSI benda yang akan keluar dalam kepala mesti "jadi cikgu". Just like when I told my grandparents that I was chosen to be interviewed in UPSI. "Jadi cikgu BI lah ni." (since my grandfather was a teacher) tak semestinya. Ai baru ambil jurusan diploma. habis diploma, belum layak jadi cikgu. kena sambung ijazah lagi. dan tak semestinya yang belajar kat UPSI tu, semuanya jadi cikgu. kena tahu tu.

My interview was on 21 April 2015. (sejak bila speaking ni Aishah?) pagi tu, pukul 8.15-10.30 pagi, calon-calon temuduga kena lalui ujian khas. atau senang kata, writing test. ujian ni, termasuklah pemahaman g…

Peluang Kedua: Ujian JPJ

Untuk pertama kalinya seorang Aishah dah dapat lesen memandu. yeayyyyy!!! akhirnya, impian aku untuk dapatkan lesen memandu sebelum umur 20 dah tercapai. Alhamdulillah. terima kasih Abah, sebab tanggung semua bayaran untuk aku ambil lesen :)
          Pengalaman yang paling takkan aku lupakan sampai bila-bila. dengar orang lain ada lesen memandu, eh kau nak jugak ambil lesen. tengok member2 kau dah boleh drive, kau pun nak drive. dahsyat la pengaruh rakan sebaya ni kan?
Siapa cakap memandu tu senang? susah ok. (for beginners yang start dari ZERO) kalau untuk yang memang dah pandai memandu senanglah kot. Tapi masa dekat sekolah memandu, ada sorang abang ni kata, susah. dia dah pandai memandu dah jauh dah pun dia memandu. dah round satu Malaysia, cuma takde lesen je. so, bila kena memandu kat litar, dia jadi tak reti memandu. sebab apa? sebab kita ada RULES yang kena ikut semasa dalam litar anda jalan raya.
          Which is, kedudukan tangan pada stereng mestilah 3-9. guna kaedah tol…

Temuduga Penolong Pegawai Farmasi

Hai.

          Selamat datang ke blog asing ini. For sure awak datang sini sebab dapat temuduga SPA bahagian Separa Perubatan kan? And for sure jawatan yang awak pilih ialah Penolong Pegawai Farmasi. Ok, terima kasih sebab sudi singgah. Harap entri ini dapat membantu untuk awak prepare apa yang patut. Oh, sebelum tu, tahniah ya sebab berjaya dalam Peperiksaan Online SPA.

1 April 2016




     Tarikh aku dapat panggilan surat temu duga tersebut. Syukur Alhamdulillah. Disebabkan ada lagi 19 hari untuk prepare, maka macam-macam benda keluar dalam kepala.

"Apa nak prepare?'

"Soalan apa dia akan tanya?"

"Penemu duga tu agaknya macam mana?"

and so on.

Langkah pertama, aku whatsapp cousin dengan kawan aku. Sebab dorang berdua dah pass interview dengan jayanya dan sekarang tengah belajar dalam bidang nursing. Sambil-sambil tu ada jugalah aku cari bloggers yang dah ada pengalaman interview separa perubatan SPA ni (macam yang awak tengah buat ni). So, daripada tips dorang, …