Skip to main content

Kulit Bebas Jerawat Dengan Ephyra

Assalamualaikum.

Hai. masalah jerawat sering menghantui, merisaukan, membuat kita jadi keluh kesah bagai Mak Esah (ewahh) kan? tak kira lelaki ke perempuan ke, remaja ke, orang dewasa semua ada masalah jerawat. untunglah kan sesiapa yang kulit dia licin mulus bak bayi (I envy you ok!)

          Yela, bukan senang nak tutup muka jerawat ni kan. kalau yang perempuan tu terpaksalah tepek bedak dengan concealer tebal-tebal. orang tengok ohh peloles (flawless nyaa) sekali tanggal bedak hambikk kau sebijik-sebijik jerawat tersembul. malu wehh.

Tu kisah si bedak tebal. lagi satu kisah bila nak selfie. bedak tebal tak cukup nak cover dia punya jerawat, dia selfie la guna Camera360. yang flawless, rosy cute semua dia guna. ada yang edit sampai filter melampau. agak-agak dah puas hati upload la kat media social. pastu ada orang puji "amboii lawanya. licinnya kulit." kalau yang single tu dapatlah pakwe sorang dua. sekali bila ajak jumpa.. adoii cemana nihhh muka aku berjerawat batu, pasir semua ada. haaaa dah kelam kabut. T.T

          Jadi korang, korang korang yang ada masalah sama macam kat atas ni, Eca ada satu jalan penyelesaian untuk masalah kulit nih. iaitu . . . . EPHYRA! tak caye? meh kita usha-usha testimoni dulu.



Ephyra mengandungi Marigold Bunga Ekstrak dan Salmon Ovari Peptide yang bagus sangat-sangat untuk memulihkan jerawat dekat muka. bukan setakat tu je. Ephyra mampu merawat penyakit, memutihkan kulit (seluruh badan). uishh tak tertulis sebab khasiat dia banyak sangat tauu. 




          Selain daripada minum Ephyra, Ai sarankan korang untuk guna ephyra Skin Bar sekali. lagi-lagi untuk korang yang ada masalah jerawat yang sangat kronik yang tahap degil nak mati tuhh. minum ephyra, pakai ephyra Skin Bar. fuhh hasilnya, Insya Allah lebih daripada artis dia punya flawless tuhh. auchh! 

Serious talk, Ephyra ni bagus sangat. ramai artis-artis dengan blogger-blogger terkenal pun consume Ephyra. lulzz, padanlah semua lawa-lawa. sebab Ai ni kira a part of blogger. jadi Ai minum Ephyra jugak tau. and and and Ai pengguna ephyra Skin Bar. huhuhuhuuu. boleh baca entri ni dengan entri ni untuk tahu kisah Ephyra Ai. ecewahhh~ 

Blogger terkenal yang minum Ephyra



Eh yang ni bukan blogger popular. ni blogger suka-suka. saje numpang bawah
Yuyu dengan Irine (tak malu). takpelaa yang penting kami sama-sama
pengguna setia Ephyra. :D


Malam sebelum tidur, kita minum Ephyra. 
lepas mandi pakai ephyra Skin Bar. best sangat tauu. 
kulit licin bebas jerawat. selfie pun senang hati. takyah pakai bedak tebal-tebal dah.

Untuk order, boleh contact number kat bawah ni:

whatsapp: 013-7117140 (Siti)











Comments

Popular posts from this blog

Temuduga Diploma Bahasa Inggeris UPSI

Assalamualaikum.

 Hai. Ai kembali lepas beberapa hari menghilangkan diri. Sebenarnya, Ai pergi Tanjung Malim, Perak sebab ada temuduga untuk jurusan diploma Bahasa Inggeris dekat Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI). It's just an interview. tapi harap-harap Ai terpilih/lulus ujian khas dan temuduga tu. Aminn. doakan kejayaan Ai ye? :)

          Bila cakap pasal UPSI benda yang akan keluar dalam kepala mesti "jadi cikgu". Just like when I told my grandparents that I was chosen to be interviewed in UPSI. "Jadi cikgu BI lah ni." (since my grandfather was a teacher) tak semestinya. Ai baru ambil jurusan diploma. habis diploma, belum layak jadi cikgu. kena sambung ijazah lagi. dan tak semestinya yang belajar kat UPSI tu, semuanya jadi cikgu. kena tahu tu.

My interview was on 21 April 2015. (sejak bila speaking ni Aishah?) pagi tu, pukul 8.15-10.30 pagi, calon-calon temuduga kena lalui ujian khas. atau senang kata, writing test. ujian ni, termasuklah pemahaman g…

Peluang Kedua: Ujian JPJ

Untuk pertama kalinya seorang Aishah dah dapat lesen memandu. yeayyyyy!!! akhirnya, impian aku untuk dapatkan lesen memandu sebelum umur 20 dah tercapai. Alhamdulillah. terima kasih Abah, sebab tanggung semua bayaran untuk aku ambil lesen :)
          Pengalaman yang paling takkan aku lupakan sampai bila-bila. dengar orang lain ada lesen memandu, eh kau nak jugak ambil lesen. tengok member2 kau dah boleh drive, kau pun nak drive. dahsyat la pengaruh rakan sebaya ni kan?
Siapa cakap memandu tu senang? susah ok. (for beginners yang start dari ZERO) kalau untuk yang memang dah pandai memandu senanglah kot. Tapi masa dekat sekolah memandu, ada sorang abang ni kata, susah. dia dah pandai memandu dah jauh dah pun dia memandu. dah round satu Malaysia, cuma takde lesen je. so, bila kena memandu kat litar, dia jadi tak reti memandu. sebab apa? sebab kita ada RULES yang kena ikut semasa dalam litar anda jalan raya.
          Which is, kedudukan tangan pada stereng mestilah 3-9. guna kaedah tol…

Giveaway Time By Aishah Badrulhisham

Assalamualaikum.

Giveaway kali ini merupakan giveaway kedua yang aku buat, dan akan dijalankan selama 2 minggu. Yeayyyy, tepuk tangan. Alhamdulillah, ada rezeki lebih bulan ni rasanya nak share dekat para blogger semua. Aku harap, ramailah yang sudi nak join giveaway aku ni. Hadiah kali ni istimewa sikit sebab korang berpeluang dapat 1 set produk kecantikan organik. Eksited tak? Selain tu, 2 helai wide shawl akan diberikan pada pemenang-pemenang yang bertuah.


Klik banner untuk join. 
Hadiah produk kecantikan organik ini ditaja oleh Qayra Signature . Di mana, produk-produk Qayra ni semuanya diperbuat daripada bahan-bahan organik yang semestinya halal dan selamat. Manakala, hadiah wide shawl pula ditaja oleh aku sendiri, sebagai tuan punya blog.
Set produk kecantikan : 1 Turmeric Cream, 1 Turmeric Soap & 1 Organic foundation.

Syarat Wajib Giveaway Tulis satu entri yang bertajuk "Giveaway Time by Aishah Badrulhisham"Follow blog : Aishah BadrulhishamFollow Instagram : @aishah.b…