Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2016

The Fact of Being Single : Fangirling!

Being single? tak kisah pun. lagi bahagia sebab boleh fangirling sana sini. cop cop, sebelum tu, nak wish Happy New Year dulu. umur dah meningkat setahun. yes, #roadto19 . pehh kejap je ek masa berlalu. rasa baru semalam keluar dari perut Umi (ayat cliche orang Melayu).
          Lately ni, aku taktau la kepala aku dipenuhi dengan Jimin, Jimin, Jimin. kumpulan BTS (Bangtan). tak kenal? pegi Google sana. Semuanya bermula bila aku start dengar lagu 'Dope'. Sebelum ni pun dah dengar dah lagu BTS. lagu 'Boy In Luv' dengan lagu 'Just One Day'. tapi dengar gitu-gitu je. tak ambik kisah pun dengan orang yang nyanyi tu.
Entah mimpi ape haritu, saje tangan ni gatal tengok MV 'Dope' tu. haaa engkau! terus tersuka dekat Jin. sebab dia watak doktor dalam MV tu. tapi aku asyik je la tersalah nama. mata tengok Jin, tapi mulut sebut Jimin. kahkah padahal Jimin tu orang lain. tulah, asik sebut nama Jimin terus tersuka kat Jimin. (cihh tak sampai 2 hari pun suka kat Ji…