Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2014

10 Facts About Me

Assalamualaikum.

          Dah masuk hari kedua untuk program "30 Days Blog Challenge". task untuk harini bertajuk "10 facts about me". hehe. ok so korang nak tahu apa pasal aku? nothing interesting actually. but I'll try my best to express myself. hikhik. Challenge start! (bersemangat gila) 

As you can see. that is me. tak ingatlah masa ni  umur berapa. yang penting belum setahun lagi (kot). I can't remember la.
1) When were you born?
          I was born on 28th January 1997. jadi umur aku berapa? ngkorang kira sendiri eh. aku yang paling tua diantara kawan-kawan aku yang lain. huh. kadang-kadang jadi bahan dengan The F's sebab lahir bulan satu. kalau bukan aku, Shida yang kena bahan. sebab dia lahir 30 Disember 1997. hmm dekat setahun juga kan beza umur aku dengan dia? but, she's a lot more mature than me. ah, bulan lahir tak menentukan kematangan seseorang. eh yeke? whatever.
2) What is your favourite way to relax?           Jawapan dia mestilah dengan …