Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2016

Product Review : Coffee Scrub by Qayra

Hello!
          Lamanya tak update blog. Semenjak demam bulan lepas terus terbengkalai aktiviti blogging. Tambah pulak sibuk dengan urusan-urusan lain. Pheww~ ok, aku bukan nak cerita pasal tu. Aku nak cerita item HOT abad ini.
Jeng jeng!


Apa yang bestnya tentang produk ni? Produk ni sesuai untuk semua peringkat umur tak kira anda lelaki mahupun perempuan. Yes, bahan-bahan yang digunakan pun 100% organik! Langsung takde bahan kimia. So no worries, semua peringkat umur boleh guna.
          Selain daripada boleh pakai semua jenis manusia, ia juga boleh dipakai di bahagian muka dan seluruh badan. Best kan? Sesiapa yang ada kulit yang bermasalah pun digalakkan guna. Contoh macam kulit muka berjerawat ke, sunburn, berdaki. Sesuai sangat! Bau aroma kopi dia takyah cakap la weh, best gila! Rasa tenang je.


Ramuan magic Coffe Scrub by Qayra : 
Kopi berkualiti tinggiAlmond oilPearl powderEssential sea saltCollagenKebaikan coffee scrub by Qayra :
Mampu menanggalkan sel kulit mati dan memperbaiki …