Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2014

Product Review: Rice Milk Soap Collagen and AHA Soap

Assalamualaikum.

          Sorry sorry sorry and sorry sebab mungkir janji nak buat 30 days blog challenge tu. I can't make it. sorry ok? I've been missing for fortnight heee. aku duduk JB jaga anak sedara kat sana. memandangkan kat rumah akak aku tu takde wifi jadi agak susah nak update. boleh je buka hotspot. tapi makan MB banyaklaa. banyak benda yang berlaku selama dua minggu ni. tapi takpe. next entry I story mory okeh?

Malam ni cuma nak buat review produk baru. nama kampung sabun susu beras. nak glamour/panjang sikit, Rice Milk Soap Collagen. berdasarkan pemerhatian (cewahh gaya macam buat eksperimen dekat lapangan. bhahah) daripada pengguna-pengguna lain terutamanya akak dengan abang ipar aku lah kan? katanya sabun beras ni bagus sangat.

          Sabun ni kak Armel atau nama sebenar Nadiana Adami (panggil Armel sebab muka dia sebiji macam Armel dalam cerita 'Rindu Awak 200%' tu. heheh :P) yang jual. dia kawan akak aku. jadi jadi sangat senang untuk aku dapatkan sab…