Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2018

Mascara Jenama Essence : Murah dan Berkualiti

Hai.

Rasanya lama sangat dah ni tak menaip. Ya, sangat lama. Kalini aku mula menaip semula untuk review mascara yang best, berbaloi, terbaik, daebak semua lah. Seperti yang sedia maklum, aku ni bulu mata tu taklah selebat mana. Nak pakai bulu mata palsu pun tak dan ler deknon sebab berat. Rasa mata ni 24 jam kuyu layu je.

Sebelum ni ada je jumpa mascara best dari Norafurla, Mascara Duoya yang viral tu. Aku beli tapi bagi aku agak mahal la. Tapi hasil dia memang da bomb. Tapi lama dah tak beli sebab kena beli online. Akibat pengaruh rakan sebaya, Twitter semua cakap mascara jenama Essence ni best, maka aku tak teragak-agak ok nak try.

Aku pun try la mascara essence yang baru ni (Instant Volume Boost), packaging dia warna purple. Sorry aku tak dapat nak insert gambar sebab link upload image macam tak berfungsi - mohon Google sendiri. So, aku try pakai tester WOW WOW WOW. Memang best gila. Bulu mata yang selama ni segan terus lentik dengan gahnya. Gitew. Memang betul la cakap orang, masc…