Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2014

Radiance Signature Produk Kecantikan No.1 Asia!

Assalamualaikum.

BERITA GEMBIRA UNTUK WANITA YANG MAHU CANTIK, SIHAT, GLOWING, ELEGENCE SECARA SEMULAJADI! 

           semua perempuan sukakan kecantikan dan sanggup buat apa je.Tapi dah bosan duduk berjam-jam dicermin utk mekap, picit jerawat, sapu krim tu sapu krim ni. tap lastly, muka jadi makin teruk. T.T ada yang sanggup  makan pil, yang bancuh, yang shake, tapi still takda perubahan malah duit dah beribu keluar sampaikan fed up nak beli produk kecantikan lain (fobia katanyaa) tapi korangTAK TAHU ada lagi SUPPLEMENT YANG SENANG je nak cantik, cerah sempurna. Hanya KOYAK dan MINUM.



NAK BAGITAU NI. ADA PRODUCT NI MEMANG BEST GILE. TERHANGAT DI FB DAN PASARAN. HOTT HABISSS!

TESTIMONI BERATUS DALAM MASA YANG SINGKAT JE...
NAK TAHU TAK???

HISSHH. KALAU SAPE YANG TAK BACA KOMPEM RUGI SANGAT LAAA.

RADIANCE SIGNATURE- Whitening & Glowing Series adalah supplement yang diformulakan sebagai supplement terbaik No. 1 Asia kerana bertindak secara semulajadi dengan menggunakan bahan collagen mahal…

Sekarang Dah Senang

Assalamualaikum.

Selamat berhujung minggu! seronoklah mereka yang tak sekolah hari Ahad. boleh berhuha huha dengan family. urghh. sekarang ni dah hujung bulan so memang dah tiba masanya aku ngan parents pergi shopping barang dapur. yeahh I lovin it. hahaaa.

          Semalam baru je lepas habis shopping barang kat bandar. pagi semaalm pergi sekolah, then petang tu keluar beli barang. aku selalu beli barang frozen food dekat Giant. sebab kat situ ada variety of frozen food. cakap je nak apa semua ada. kalau kat Nirwana tu ada juga frozen food tapi tak sebanyak dekat Giant. lagi satu, kat Nirwana takda jual cream cheese (bahan nak buat makanan yang berkaitan dengan cheese).

sambil pusing-pusing kat area frozen food tu aku ternampak makanan segera and aku pun terfikirkan sesuatu. know what I'm thinking? kalau dulu nak makan sesuatu, mesti kena buat sendiri. kalau yang kaya sikit, dorang pergi kedai makan sebab nak makan sesuatu tu. ni jenis yang malas gila nak masaklahh. and I managed t…

Produk Kecantikan yang Baru

Assalamualaikum. 

          hai hai haii. harini aku nak share satu produk baru. produk kecantikan yang mengandungi 1001 benefits. aku belum try lagi produk ni sebab tengah dalam proses kumpul duit. but bila cukup je duit aku, on the spot aku akan beli and tayang testimoni aku sendiri. ecehcehhhh. hahaa. rata-rata testimoni berpuas hati dengan produk ni. nak tau produk apa? sambung baca ok. baca sampai habiss. :)

memperkenalkan product muslim 100% dirumuskan khas dari bahan-bahan semulajadi.
Radiance Signature - Whitening & Glowing Series adalah supplement yang diformulakan sebagai supplement terbaik No. 1 Asia kerana bertindak secara semulajadi dengan menggunakan bahan collagen mahal serta berkualiti tinggi & diformulakan dengan kandungan collagen yang tinggi. Kesan yang dapat dilihat SEAWAL 3 hari. see baru pakai tiga hari dah nampak effect. mana tak aku jadi gian nak belii. lagi-lagi produk ni 100% buatan orang Islam. -jom support barangan Muslim! :D 

Benefits Radiance Signatu…