Skip to main content

Produk Kecantikan yang Baru

Assalamualaikum. 

          hai hai haii. harini aku nak share satu produk baru. produk kecantikan yang mengandungi 1001 benefits. aku belum try lagi produk ni sebab tengah dalam proses kumpul duit. but bila cukup je duit aku, on the spot aku akan beli and tayang testimoni aku sendiri. ecehcehhhh. hahaa. rata-rata testimoni berpuas hati dengan produk ni. nak tau produk apa? sambung baca ok. baca sampai habiss. :)


memperkenalkan product muslim 100% dirumuskan khas dari bahan-bahan semulajadi.
Radiance Signature - Whitening & Glowing Series adalah supplement yang diformulakan sebagai supplement terbaik No. 1 Asia kerana bertindak secara semulajadi dengan menggunakan bahan collagen mahal serta berkualiti tinggi & diformulakan dengan kandungan collagen yang tinggi. Kesan yang dapat dilihat SEAWAL 3 hari. see baru pakai tiga hari dah nampak effect. mana tak aku jadi gian nak belii. lagi-lagi produk ni 100% buatan orang Islam. -jom support barangan Muslim! :D 


 Benefits Radiance Signature (scroll ke bawah :)



. Mencerah & Menggebukan Kulit ( bukan sekadar dimuka tetapi di seluruh badan)
. Mencerahkan kulit ke tahap maximum

. Menjadikan kulit glowing naturally

. Anti Penuaan

. Memperbaiki sel sel kulit

. Mengecutkan Jerawat

. Menghilangkan jeragat

. Memudarkan Parut parut jerawat
. Menurunkan berat badan
. Menghilangkan Kulit Kusam & Tidak Bermaya
. Menghilangkan Kesan Lebam Di Bawah Mata
. Memberikan tenaga serta merta
. Memberikan tidur yang nyenyak
. Mempunyai 1001 khasiat lain

Khasiat Sampingan Dari Penggunaan Radiance Signature :

1. Merawat resdung
2. Merawat kencing manis kerana menggunakan pura sweet
3. Merawat dan mencuci buah pinggang
4. Merawat dan mencegah kanser payudara
5. Merawat pemutihan pada alat sulit wanita
6. Menegang dan menganjalkan payudara
7. Merapatkan alat sulit yang longgar
8. Meningkatkan collagen dalam badan
9. Meningkatkan tenaga serta merta
10. Meningkatkan metabolisma badan
11. Dan pelbagai lagi khasiat lain

Radiance Signature mengandungi ramuan dan kandungi aktif serta 100% natural base.
. Tanpa Sapuan
. Tanpa Pengawet
. Tanpa Bahan Terlarang
. Tanpa Asid
. 100% Natural Base
. Produk GMP Certified - LULUS KKM
. Mendapat Kelulusan HALAL
. Produk Selamat & Berkesan
. Product yang diproses dgn alunan ayat alquran dan staff menutup aurat dan tiada staff yang merokok.
. 100% muslim product (jom support produk muslim babehh)
Mengndungi makanan sunnah
. Boleh diminum oleh orang yang mengandung, menyusukan anak dan dalam pantang

Radiance Signature Whitening & Glowing Series

-berbentuk liquid di dalam sachet
-makan sebelum tidur (sehari sekali)
-rasa sedap. masam-masam manis. :)



Testimoni-testimoni (klik gambar untuk tumbesaran)






*sekarang tengah ada HARGA PROMOSI jom order!
whatsapp : 013-7117140 (Siti Khadijah)

Comments

Popular posts from this blog

Temuduga Diploma Bahasa Inggeris UPSI

Assalamualaikum.

 Hai. Ai kembali lepas beberapa hari menghilangkan diri. Sebenarnya, Ai pergi Tanjung Malim, Perak sebab ada temuduga untuk jurusan diploma Bahasa Inggeris dekat Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI). It's just an interview. tapi harap-harap Ai terpilih/lulus ujian khas dan temuduga tu. Aminn. doakan kejayaan Ai ye? :)

          Bila cakap pasal UPSI benda yang akan keluar dalam kepala mesti "jadi cikgu". Just like when I told my grandparents that I was chosen to be interviewed in UPSI. "Jadi cikgu BI lah ni." (since my grandfather was a teacher) tak semestinya. Ai baru ambil jurusan diploma. habis diploma, belum layak jadi cikgu. kena sambung ijazah lagi. dan tak semestinya yang belajar kat UPSI tu, semuanya jadi cikgu. kena tahu tu.

My interview was on 21 April 2015. (sejak bila speaking ni Aishah?) pagi tu, pukul 8.15-10.30 pagi, calon-calon temuduga kena lalui ujian khas. atau senang kata, writing test. ujian ni, termasuklah pemahaman g…

Peluang Kedua: Ujian JPJ

Untuk pertama kalinya seorang Aishah dah dapat lesen memandu. yeayyyyy!!! akhirnya, impian aku untuk dapatkan lesen memandu sebelum umur 20 dah tercapai. Alhamdulillah. terima kasih Abah, sebab tanggung semua bayaran untuk aku ambil lesen :)
          Pengalaman yang paling takkan aku lupakan sampai bila-bila. dengar orang lain ada lesen memandu, eh kau nak jugak ambil lesen. tengok member2 kau dah boleh drive, kau pun nak drive. dahsyat la pengaruh rakan sebaya ni kan?
Siapa cakap memandu tu senang? susah ok. (for beginners yang start dari ZERO) kalau untuk yang memang dah pandai memandu senanglah kot. Tapi masa dekat sekolah memandu, ada sorang abang ni kata, susah. dia dah pandai memandu dah jauh dah pun dia memandu. dah round satu Malaysia, cuma takde lesen je. so, bila kena memandu kat litar, dia jadi tak reti memandu. sebab apa? sebab kita ada RULES yang kena ikut semasa dalam litar anda jalan raya.
          Which is, kedudukan tangan pada stereng mestilah 3-9. guna kaedah tol…

Temuduga Penolong Pegawai Farmasi

Hai.

          Selamat datang ke blog asing ini. For sure awak datang sini sebab dapat temuduga SPA bahagian Separa Perubatan kan? And for sure jawatan yang awak pilih ialah Penolong Pegawai Farmasi. Ok, terima kasih sebab sudi singgah. Harap entri ini dapat membantu untuk awak prepare apa yang patut. Oh, sebelum tu, tahniah ya sebab berjaya dalam Peperiksaan Online SPA.

1 April 2016




     Tarikh aku dapat panggilan surat temu duga tersebut. Syukur Alhamdulillah. Disebabkan ada lagi 19 hari untuk prepare, maka macam-macam benda keluar dalam kepala.

"Apa nak prepare?'

"Soalan apa dia akan tanya?"

"Penemu duga tu agaknya macam mana?"

and so on.

Langkah pertama, aku whatsapp cousin dengan kawan aku. Sebab dorang berdua dah pass interview dengan jayanya dan sekarang tengah belajar dalam bidang nursing. Sambil-sambil tu ada jugalah aku cari bloggers yang dah ada pengalaman interview separa perubatan SPA ni (macam yang awak tengah buat ni). So, daripada tips dorang, …