Skip to main content

First Giveaway By Aishah Badrulhisham

Assalamualaikum.

Bismillahirrahmanirahim . . .

          Hai semua. suka tak nak dapat hadiah? suka tak? ye, Ai pun suka. tak kisah la orang nak bagi hadiah apa pun Ai suka je. haha.

Disebabkan Ai ni suka dapat hadiah, so harini Ai nak buat GA pertama Ai. nak bagi korang hadiah pulak. Harap awak-awak semua sudilah nak join GA Ai yang pertama ni ye. Ai pun tak sabar nak bagi hadiah best kat awak semua tau (sebab I love you) heheh



Hadiah:
Hadiah-hadiah Misteri x 5 Pemenang

Mula: 20 Mac 2015  // Tamat: 3 April 2015



Syarat-syarat untuk join GA:
  • Tulis entri yang bertajuk 'First Giveaway By Aishah Badrulhisham'

  • Copy paste banner dan back link kan banner ke sini




  • Tinggalkan url di ruangan komen

  • Pemenang akan dipilih melalui random.org
p/s: kalau takde ig dengan fb pun awak masih boleh join :)

          Senarai Peserta Ai akan update. harap awak semua sudi memeriahkan GA ni. tehee. nanti Ai blogwalking blog awak semua ok? dapatlah kita berkenalan hewhew~ 

First Giveaway By Aishah Badrulhisham TAMAT~



Comments

Mialia Amelia said…
Chewahhhh,, kawan sebaya dah buat giveaway. kekeke. nanti sy join InsyaAllah ^_^
fariza rahman said…
halloo...
kalo tak da fb n insta bolej join tak?
Izzah Isa said…
sorry, tak sempat nak tinggal link .

saya join , http://izzahisquare.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html

thankyou :)
Cik Candy said…
Join
http://cikcandysour.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
Join jugak ...

http://jombercontest.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
Maaf, tak dapat nak follow@add friend Aims Isham ...
Ummi SFZ said…
http://ceriterahidup97.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html

join
Kasih Lestari said…
http://lestarigiveaway.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
Noor Akma said…
Join...


http://huhahuhajerr.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
join :)

http://rienna-mishcandy.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
Mastura Aziz said…
http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
Puteri Wanita said…
support sini :)

http://ohresepiku.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
Bbwana adienia said…
Assalam..

saya join,
http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
nor nazliana said…
join ya
http://adna2029.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
Ieyka Syafieka said…
saya join..

http://pandapandaibercakap.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
Hajar Rash said…
http://hajarashikin.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
muhd t halim said…
http://sipanjangkata.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html

Uh uh... akak Hajar Rash dah join lagi awal la...
Mulut Murai said…
http://sigilerceloteh.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
azman Arsad said…
saya join
http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
mama 3farhanah said…
Saya join

http://mama3farhanah.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
izza said…
http://1.bp.blogspot.com/-1Piske7uefc/VQwWPWBS6DI/AAAAAAAABhs/UKmgq2qC0YQ/s1600/mmexport1426852611611.jpg
izza said…
Nak cuba gak.

visit blog saya
Fadzillah said…
Salam.... saya join, tapi tak ada instagram.

http://dielacraft.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aisyah-badrulhisham.html

Terima kasih.
nurul zakirah said…
kieyrah join !

http://kieyrah97.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
Sayap Biru said…
Thanks Invite!

Join Sini with your T&C
http://mynurstation.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
Hanie said…
hewhew

http://hanieredz.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
MRS Rongoks said…
http://duniamrsrongoks.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
hi, salam kenal....

http://arissasofea53.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
Queen Contest said…
Assalamualaikum, saya join! :)

http://cowament.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html

P/s: Sorry, tak boleh nak add fb Aina Isham sebab takde button add friend. Dah ada nanti inform tau :D
nuraiena Ismail said…
join
http://guccigoogoo.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
muhd t halim said…
salam, tumpang promote GA saya.. harap banyak yang join... http://sipanjangkata.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-sipanjangkata.html
Mialia Amelia said…
http://luvmia97.blogspot.com/2015/04/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html

weeee
Uwais Al-Qarni said…
http://jarikontot.blogspot.com/2015/04/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
Ms. Kejupenyet said…
http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/04/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html

Popular posts from this blog

Temuduga Diploma Bahasa Inggeris UPSI

Assalamualaikum.

 Hai. Ai kembali lepas beberapa hari menghilangkan diri. Sebenarnya, Ai pergi Tanjung Malim, Perak sebab ada temuduga untuk jurusan diploma Bahasa Inggeris dekat Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI). It's just an interview. tapi harap-harap Ai terpilih/lulus ujian khas dan temuduga tu. Aminn. doakan kejayaan Ai ye? :)

          Bila cakap pasal UPSI benda yang akan keluar dalam kepala mesti "jadi cikgu". Just like when I told my grandparents that I was chosen to be interviewed in UPSI. "Jadi cikgu BI lah ni." (since my grandfather was a teacher) tak semestinya. Ai baru ambil jurusan diploma. habis diploma, belum layak jadi cikgu. kena sambung ijazah lagi. dan tak semestinya yang belajar kat UPSI tu, semuanya jadi cikgu. kena tahu tu.

My interview was on 21 April 2015. (sejak bila speaking ni Aishah?) pagi tu, pukul 8.15-10.30 pagi, calon-calon temuduga kena lalui ujian khas. atau senang kata, writing test. ujian ni, termasuklah pemahaman g…

Peluang Kedua: Ujian JPJ

Untuk pertama kalinya seorang Aishah dah dapat lesen memandu. yeayyyyy!!! akhirnya, impian aku untuk dapatkan lesen memandu sebelum umur 20 dah tercapai. Alhamdulillah. terima kasih Abah, sebab tanggung semua bayaran untuk aku ambil lesen :)
          Pengalaman yang paling takkan aku lupakan sampai bila-bila. dengar orang lain ada lesen memandu, eh kau nak jugak ambil lesen. tengok member2 kau dah boleh drive, kau pun nak drive. dahsyat la pengaruh rakan sebaya ni kan?
Siapa cakap memandu tu senang? susah ok. (for beginners yang start dari ZERO) kalau untuk yang memang dah pandai memandu senanglah kot. Tapi masa dekat sekolah memandu, ada sorang abang ni kata, susah. dia dah pandai memandu dah jauh dah pun dia memandu. dah round satu Malaysia, cuma takde lesen je. so, bila kena memandu kat litar, dia jadi tak reti memandu. sebab apa? sebab kita ada RULES yang kena ikut semasa dalam litar anda jalan raya.
          Which is, kedudukan tangan pada stereng mestilah 3-9. guna kaedah tol…

Giveaway Time By Aishah Badrulhisham

Assalamualaikum.

Giveaway kali ini merupakan giveaway kedua yang aku buat, dan akan dijalankan selama 2 minggu. Yeayyyy, tepuk tangan. Alhamdulillah, ada rezeki lebih bulan ni rasanya nak share dekat para blogger semua. Aku harap, ramailah yang sudi nak join giveaway aku ni. Hadiah kali ni istimewa sikit sebab korang berpeluang dapat 1 set produk kecantikan organik. Eksited tak? Selain tu, 2 helai wide shawl akan diberikan pada pemenang-pemenang yang bertuah.


Klik banner untuk join. 
Hadiah produk kecantikan organik ini ditaja oleh Qayra Signature . Di mana, produk-produk Qayra ni semuanya diperbuat daripada bahan-bahan organik yang semestinya halal dan selamat. Manakala, hadiah wide shawl pula ditaja oleh aku sendiri, sebagai tuan punya blog.
Set produk kecantikan : 1 Turmeric Cream, 1 Turmeric Soap & 1 Organic foundation.

Syarat Wajib Giveaway Tulis satu entri yang bertajuk "Giveaway Time by Aishah Badrulhisham"Follow blog : Aishah BadrulhishamFollow Instagram : @aishah.b…