Skip to main content

Giveaway Time By Aishah Badrulhisham

Assalamualaikum.

Giveaway kali ini merupakan giveaway kedua yang aku buat, dan akan dijalankan selama 2 minggu. Yeayyyy, tepuk tangan. Alhamdulillah, ada rezeki lebih bulan ni rasanya nak share dekat para blogger semua. Aku harap, ramailah yang sudi nak join giveaway aku ni. Hadiah kali ni istimewa sikit sebab korang berpeluang dapat 1 set produk kecantikan organik. Eksited tak? Selain tu, 2 helai wide shawl akan diberikan pada pemenang-pemenang yang bertuah.


Klik banner untuk join. 

Hadiah produk kecantikan organik ini ditaja oleh Qayra Signature . Di mana, produk-produk Qayra ni semuanya diperbuat daripada bahan-bahan organik yang semestinya halal dan selamat. Manakala, hadiah wide shawl pula ditaja oleh aku sendiri, sebagai tuan punya blog.

Set produk kecantikan : 1 Turmeric Cream, 1 Turmeric Soap & 1 Organic foundation.


Syarat Wajib Giveaway
  1. Tulis satu entri yang bertajuk "Giveaway Time by Aishah Badrulhisham"
  2. Follow blog : Aishah Badrulhisham 
  3. Follow Instagram : @aishah.bdrlhshm & @qayra_signature_hq 
  4. Like Facebook page : Qayra Signature HQ
  5. Add friends Facebook : Aishah Badrulhisham
Lepas dah follow semua syarat wajib tu jangan lupa tinggalkan link blog korang di ruang komen. Nanti aku akan update senarai blog dari semasa ke semasa. Selamat memeriahkan giveaway ni ya.


Comments

Lin Liena said…
DA JOIN
http://mama3danish.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Lin Liena said…
This comment has been removed by the author.
Irismyra said…
http://irismyra.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
done join
Fatin said…
Assalamualaikum, saya join ya =)

http://fatinun.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Zafirah nazri said…
saya join eh

http://thezafirahnazri.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Radhia Razali said…
Saya join

http://penselduabee.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Anonymous said…
http://the-fadedd.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Mrs Pip said…
join juga :)

http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
munirah :) said…
http://be-readers.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
MUSLIMAH SEJATI said…
http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html

Saya tak boleh add fb awk sbb friend saya dh smpai limit.
pokcikblogger said…
pokcik join..

http://www.pokcikblogger.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Hsna Rahman said…
This comment has been removed by the author.
Hsna Rahman said…
done join dear sista!

http://kotakconteng.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
messarah said…
http://messarah.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html

ig: messarah_
fb: maisarah ibrahim
Sha Mohamed said…
Sha joint
http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html

IG : kasih_shadz
FB : Sha Mohamed
#JMBELOG said…
https://belogsjm.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Lea Azleeya said…
Done follow..

kite join.. :)

http://www.leaazleeya.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
apekinahdotcom said…
Kinah join
http://ape-kinah.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html

Awk instagram sy xde.
Mia Liana said…
joinnn

http://www.mialiana.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Dilah said…
saya join ya

http://www.ceriteraibu.com/2017/05/giveaway-time-by-aisyah-badrulhisham.html
mya join ya

https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Nisha said…
Saya join yaa ((:

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
shahidahalim said…
http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Mieza S said…
https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Hazrina Halim said…
http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/05/blog-post.html
hazrinahalim said…
http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Cik Haziqahh said…
join

http://itsmelyya.blogspot.my/2017/05/httpmyownlifemyselfblogspotmy201705give.html
Mas_FVOME said…
http://masturanasarudin.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aisyah-badrulhisham.html

Slm knln sy join!
Auni said…
Assalamualaikum, auni join!!!!
https://aunilieyana.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Unknown said…
saya pon join!!

http://mrshazeera.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html?m=1
nona sani said…
Done semuaaaa

http://nonasani.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Cuya said…
Dah add semua,join yeee
'
fb Nurnasuha Mohd Fadzil

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Nur Aaisyah said…
aaisy join :)

http://theaaisy.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Nieyla Nadia said…
Join ya...

http://seindahcerita.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Assalamualaikum, saya join
http://amira14197.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Hernee Nazir said…
akak join ya..

http://herneenazir.com/2017/05/17/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham/
Hani Rahman said…
Saya join ...

http://jombercontest.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Shikin Razali said…
Assalamualaikum, akak pun join jugak tapi mintak maaf sebab akak takde IG..

http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Farhana Zaid said…
Assalamualaikum awak. Kalau takde ig boleh join x?
Shafyqah Azahar said…
join :> http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Unknown said…
syu join..

http://www.syuhadasalleh.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
azman said…
saya join
http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
ayoikema said…
assalamualaikum.. akak join ye

http://myownlifemyself.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
YatieOwner said…
Assalamualaikum :)
PG follow sekali ya :D

http://mrsyatie.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
antynid said…
JOINNN

https://inibelogantynid.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Mirza Rohizat said…
join :)

http://dorayakino.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Cik Iera Ziera said…
http://theieraziera.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html?m=1
farah said…
http://fws00blog.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Junzie said…
mdaftar diri =D

http://www.jun-zie.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Shawal join.. :)

http://www.mohdnoorshawals.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Unknown said…
http://queensyanis.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Sayidah Napisah said…
join :)

http://www.sayidahnapisah.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Haulia Razali said…
Hi, assalamualaikum, saya join juga :)
Unknown said…
hai. dah join juga
http://makbapakkauhijau.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Aini said…
Assalamualaikum...

da join...

http://yamanaimy.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Atie Rose said…
Atie join..

http://cintahawaa.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Kasih Juju said…
join ye

http://www.kasihjuju.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Unni anje said…
LAPOR DIRI

http://unnianje.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Unni anje said…
LAPOR DIRI

http://unnianje.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Ombak Bergigi said…
hi awak, Om lapor diri.

https://ombakbergigis.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
shida jamal ♡ said…
hi saya join :D

http://nrjan.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Nor Ain Rusli said…
Join :)

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Husna Alias said…
http://fairytalebyhusna.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Intan Saffyna said…
Hi, join ye :)

https://intansaffyna.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
neoblossom said…
http://inisemuapoyolaaa.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Cik Ash said…
Assalamualaikum done join .. terlupa nak komen link sini.. hihihihi

https://cikash.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Unknown said…
alhamdulillah done follow semua syarat. elsa join :*

http://elsaalicious.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Mar Mansor said…
as salam..bismillah,,saya join,,
http://jnjikita.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html

Popular posts from this blog

Tips Mengetahui Body Mist Victoria Secret Original atau Bukan Original

Assalamualaikum.
          Malam ni nak santai-santai je share tips body mist original ataupun bukan original. Tapi aku lebih spesifik pada jenama Victoria Secret sebab aku pengguna tegar body mist Victoria Secret.
Tapi sebelum tu aku nak bagitau sikit tentang perbezaan body mist dengan Eau De Toilette (EDT). Ada beza ya kedua-dua benda ni. Sebab sebelum ni aku pun tak tau beza, semua yang dalam bentuk spray yang berbau wangi, aku bantai panggil perfume. Hahahha.
Body Mist : Lebih kurang macam cologne. Bau dia hanya boleh bertahan 4-6 jam sahaja
Ini adalah rupa body mist. Jenis yang aku selalu pakai. (Yang Pure Seduction tu wangi bhai)
Eau De Toilette (EDT) : Ini barulah perfume. Bau dia boleh tahan 6-8 jam. Jauh lebih lama daripada body mist.
Ini pula rupa EDT. Saiz lebih kecil berbanding body mist.  Tapi harga lebih kurang. Yang best, bau tahan lebih lama.
Kat bawah ni aku akan kongsi beberapa tips untuk membezakan Victoria Secret (VS) original ataupun bukan original :
Kebiasaannya, y…

Temuduga Penolong Pegawai Farmasi

Hai.

          Selamat datang ke blog asing ini. For sure awak datang sini sebab dapat temuduga SPA bahagian Separa Perubatan kan? And for sure jawatan yang awak pilih ialah Penolong Pegawai Farmasi. Ok, terima kasih sebab sudi singgah. Harap entri ini dapat membantu untuk awak prepare apa yang patut. Oh, sebelum tu, tahniah ya sebab berjaya dalam Peperiksaan Online SPA.

1 April 2016




     Tarikh aku dapat panggilan surat temu duga tersebut. Syukur Alhamdulillah. Disebabkan ada lagi 19 hari untuk prepare, maka macam-macam benda keluar dalam kepala.

"Apa nak prepare?'

"Soalan apa dia akan tanya?"

"Penemu duga tu agaknya macam mana?"

and so on.

Langkah pertama, aku whatsapp cousin dengan kawan aku. Sebab dorang berdua dah pass interview dengan jayanya dan sekarang tengah belajar dalam bidang nursing. Sambil-sambil tu ada jugalah aku cari bloggers yang dah ada pengalaman interview separa perubatan SPA ni (macam yang awak tengah buat ni). So, daripada tips dorang, …

Super Easy Impressive Mushroom Soup by Keknis

Hi.
Harini nak share satu resepi mushroom soup (resepi daripada Hanis Zalikha). Belum pernah try lagi. Tapi saje je nak letak kat blog ni supaya senang nanti nak cari kot-kot mood terlebih rajin ataupun tekak teringin nak makan sup cendawan. 
screenshot from Hanis Zalikha's Ig story.

Bahan-bahan :

Minyak zaitunCendawan butang (hiris dan cincang halus)1 tin cream of mushroom (brand Campbell)Setengah tin airSusu segarParmesan cheeseSerbuk lada putihGaram

Cara-cara:
1. Panaskan periuk atau pan dan tuangkan sedikit minyak zaitun untuk menumis 2. Tumis cendawan butang yang telah dihiris, kemudian masukkan pula cendawan yang telah dicincang. 3. Kemudian, masukkan 1 tin cream of mushroom dan setengah tin air dan kacau sehingga rata. 4. Masukkan pula susu segar seteguk dua mengikut selera tekak masing-masing 5. Masukkan parmesan cheese sebanyak mana kesukaan 6. Masukkan serbuk lada putih dan garam secukup rasa
Siap! Cadangan makan, makan dengan garlic bread. Heheh.