Skip to main content

Giveaway Time By Aishah Badrulhisham

Assalamualaikum.

Giveaway kali ini merupakan giveaway kedua yang aku buat, dan akan dijalankan selama 2 minggu. Yeayyyy, tepuk tangan. Alhamdulillah, ada rezeki lebih bulan ni rasanya nak share dekat para blogger semua. Aku harap, ramailah yang sudi nak join giveaway aku ni. Hadiah kali ni istimewa sikit sebab korang berpeluang dapat 1 set produk kecantikan organik. Eksited tak? Selain tu, 2 helai wide shawl akan diberikan pada pemenang-pemenang yang bertuah.


Klik banner untuk join. 

Hadiah produk kecantikan organik ini ditaja oleh Qayra Signature . Di mana, produk-produk Qayra ni semuanya diperbuat daripada bahan-bahan organik yang semestinya halal dan selamat. Manakala, hadiah wide shawl pula ditaja oleh aku sendiri, sebagai tuan punya blog.

Set produk kecantikan : 1 Turmeric Cream, 1 Turmeric Soap & 1 Organic foundation.


Syarat Wajib Giveaway
  1. Tulis satu entri yang bertajuk "Giveaway Time by Aishah Badrulhisham"
  2. Follow blog : Aishah Badrulhisham 
  3. Follow Instagram : @aishah.bdrlhshm & @qayra_signature_hq 
  4. Like Facebook page : Qayra Signature HQ
  5. Add friends Facebook : Aishah Badrulhisham
Lepas dah follow semua syarat wajib tu jangan lupa tinggalkan link blog korang di ruang komen. Nanti aku akan update senarai blog dari semasa ke semasa. Selamat memeriahkan giveaway ni ya.


Comments

Lina Shaza said…
DA JOIN
http://mama3danish.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Lina Shaza said…
This comment has been removed by the author.
Iris Myra said…
http://irismyra.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
done join
Fa Tin said…
Assalamualaikum, saya join ya =)

http://fatinun.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Zafirah Nazri said…
saya join eh

http://thezafirahnazri.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Radhia Razali said…
Saya join

http://penselduabee.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Anonymous said…
http://the-fadedd.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Mrs Pip said…
join juga :)

http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
munirah :) said…
http://be-readers.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Noor Najwa said…
http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html

Saya tak boleh add fb awk sbb friend saya dh smpai limit.
Pokcik Blogger said…
pokcik join..

http://www.pokcikblogger.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Husna Rahman said…
This comment has been removed by the author.
Husna Rahman said…
done join dear sista!

http://kotakconteng.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Sarah lalala said…
http://messarah.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html

ig: messarah_
fb: maisarah ibrahim
Sha joint
http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html

IG : kasih_shadz
FB : Sha Mohamed
JAMIL HASHIM said…
https://belogsjm.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Lea Azleeya said…
Done follow..

kite join.. :)

http://www.leaazleeya.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Kin Naz said…
Kinah join
http://ape-kinah.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html

Awk instagram sy xde.
Mia Liana said…
joinnn

http://www.mialiana.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Ibu Dilah said…
saya join ya

http://www.ceriteraibu.com/2017/05/giveaway-time-by-aisyah-badrulhisham.html
mya join ya

https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Nisha said…
Saya join yaa ((:

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Shahida Halim said…
http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Mieza S said…
https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Hazrina Halim said…
http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/05/blog-post.html
Hazrina Halim said…
http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Cik Haziqahh said…
join

http://itsmelyya.blogspot.my/2017/05/httpmyownlifemyselfblogspotmy201705give.html
Mas_FVOME said…
http://masturanasarudin.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aisyah-badrulhisham.html

Slm knln sy join!
Auni Liyana said…
Assalamualaikum, auni join!!!!
https://aunilieyana.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Mrs Hazeera said…
saya pon join!!

http://mrshazeera.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html?m=1
Nona Qiyah said…
Done semuaaaa

http://nonasani.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Syah said…
Dah add semua,join yeee
'
fb Nurnasuha Mohd Fadzil

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Nur Aaisyah said…
aaisy join :)

http://theaaisy.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Nieyl said…
Join ya...

http://seindahcerita.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
amira syukrina said…
Assalamualaikum, saya join
http://amira14197.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Hernee Nazir said…
akak join ya..

http://herneenazir.com/2017/05/17/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham/
Saya join ...

http://jombercontest.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Shikin Razali said…
Assalamualaikum, akak pun join jugak tapi mintak maaf sebab akak takde IG..

http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Farhana Zaid said…
Assalamualaikum awak. Kalau takde ig boleh join x?
Shafyqah Azry said…
join :> http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Syuhada Salleh said…
syu join..

http://www.syuhadasalleh.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
azman Arsad said…
saya join
http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Ayoi Kema said…
assalamualaikum.. akak join ye

http://myownlifemyself.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Yatie Owner said…
Assalamualaikum :)
PG follow sekali ya :D

http://mrsyatie.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
antynid said…
JOINNN

https://inibelogantynid.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
mirza syazwina said…
join :)

http://dorayakino.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Cik Iera Ziera said…
http://theieraziera.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html?m=1
Farah Wahidah said…
http://fws00blog.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Jun Zie said…
mdaftar diri =D

http://www.jun-zie.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Shawal join.. :)

http://www.mohdnoorshawals.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Sya Nissa said…
http://queensyanis.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
sayidah napisah said…
join :)

http://www.sayidahnapisah.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Haulia Razali said…
Hi, assalamualaikum, saya join juga :)
Nurul Adila said…
hai. dah join juga
http://makbapakkauhijau.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Aini said…
Assalamualaikum...

da join...

http://yamanaimy.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Atie Rose said…
Atie join..

http://cintahawaa.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
julia jamaludin said…
join ye

http://www.kasihjuju.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Unni Anje said…
LAPOR DIRI

http://unnianje.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Unni Anje said…
LAPOR DIRI

http://unnianje.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
ombak bergigi said…
hi awak, Om lapor diri.

https://ombakbergigis.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
shida jamal ♡ said…
hi saya join :D

http://nrjan.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Cik Kejupenyet said…
Join :)

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
husna alias said…
http://fairytalebyhusna.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Intan Saffyna said…
Hi, join ye :)

https://intansaffyna.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
izati said…
http://inisemuapoyolaaa.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Cik Ash said…
Assalamualaikum done join .. terlupa nak komen link sini.. hihihihi

https://cikash.blogspot.com/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
alhamdulillah done follow semua syarat. elsa join :*

http://elsaalicious.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html
Mar Mansor said…
as salam..bismillah,,saya join,,
http://jnjikita.blogspot.my/2017/05/giveaway-time-by-aishah-badrulhisham.html

Popular posts from this blog

Tips Mengetahui Body Mist Victoria Secret Original atau Bukan Original

Assalamualaikum.
          Malam ni nak santai-santai je share tips body mist original ataupun bukan original. Tapi aku lebih spesifik pada jenama Victoria Secret sebab aku pengguna tegar body mist Victoria Secret.
Tapi sebelum tu aku nak bagitau sikit tentang perbezaan body mist dengan Eau De Toilette (EDT). Ada beza ya kedua-dua benda ni. Sebab sebelum ni aku pun tak tau beza, semua yang dalam bentuk spray yang berbau wangi, aku bantai panggil perfume. Hahahha.
Body Mist : Lebih kurang macam cologne. Bau dia hanya boleh bertahan 4-6 jam sahaja
Ini adalah rupa body mist. Jenis yang aku selalu pakai. (Yang Pure Seduction tu wangi bhai)
Eau De Toilette (EDT) : Ini barulah perfume. Bau dia boleh tahan 6-8 jam. Jauh lebih lama daripada body mist.
Ini pula rupa EDT. Saiz lebih kecil berbanding body mist.  Tapi harga lebih kurang. Yang best, bau tahan lebih lama.
Kat bawah ni aku akan kongsi beberapa tips untuk membezakan Victoria Secret (VS) original ataupun bukan original :
Kebiasaannya, y…

Resipi Nasi Serai

Assalamualaikum.
Hai.
Hari-hari asyik makan nasi putih je bosan juga kan? Kadang-kadang nak juga cuba resepi lain daripada yang lain. Nak cuba masak nasi minyak pun dah jemu makan. Sebab lepas raya ni ramai orang buat kenduri kahwin. Jadi, lepas scroll dekat Facebook terjumpa pula resepi Nasi Serai, jadi apa lagi teruslah cuba. Bahan-bahan pun senang dan ringkas je.



Bahan-bahan:

2 cawan beras basmathi2 sudu besar minyak sapiSedikit rempah 4 beradik (bunga lawang, bunga cengkih, kulit kayu manis dan buah pelaga)3 batang serai (dititik)2 helai daun pandan diikatSetengah kuib pati ayam1 biji bawang besar (dihiris)1 inci halia (ditumbuk)4 ulas bawang (ditumbuk)3 cawan air (ikut cawan sukat nasi)Sedikit garam untuk perasa
Cara-cara :
Tumbuk bawang putih dan halia sehingga lumat. 
Kemudian hiris bawang besar dan titikkan serai Basuh rempah tiga beradik dengan mesra dan basuh juga berasa dan daun pandan sebersihnya dan toskan.

Panaskan periuk dan masukkan minyak sapi. Kemudian masukkan rempah 4 b…

Temuduga Diploma Bahasa Inggeris UPSI

Assalamualaikum.
 Hai. Aku kembali lepas beberapa hari menghilangkan diri. Sebenarnya, Aku pergi Tanjung Malim, Perak sebab ada temuduga untuk jurusan diploma Bahasa Inggeris dekat Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI). It's just an interview. tapi harap-harap terpilih/lulus ujian khas dan temuduga tu. Aminn. doakan ya? :)
          Bila cakap pasal UPSI benda yang akan keluar dalam kepala mesti "jadi cikgu". Just like when I told my grandparents that I was chosen to be interviewed in UPSI. "Jadi cikgu BI lah ni." (since my grandfather was a teacher) tak semestinya. Aku baru ambil jurusan diploma. habis diploma, belum layak jadi cikgu. kena sambung ijazah lagi. dan tak semestinya yang belajar kat UPSI tu, semuanya jadi cikgu. kena tahu tu.
My interview was on 21 April 2015. (sejak bila speaking ni Aishah?) pagi tu, pukul 8.15-10.30 pagi, calon-calon temuduga kena lalui ujian khas. atau senang kata, writing test. ujian ni, termasuklah pemahaman grammar, rea…