Skip to main content

Senarai Peserta First Giveaway by Aishah Badrulhisham

Assalamualaikum.

Hai. ni senarai blogger yang dah join blog Ai. terima kasih awak semua sebab sudi join. I love you. bagi sesiapa yang belum join, awak boleh klik banner kat bawah :)


A lot of thanks to those who joined :

  1. http://izzahisquare.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
  2. http://cikcandysour.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
  3. http://jombercontest.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
  4. http://ceriterahidup97.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
  5. http://lestarigiveaway.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
  6. http://huhahuhajerr.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
  7. http://rienna-mishcandy.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
  8. http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
  9. http://ohresepiku.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
  10. http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
  11. http://adna2029.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
  12. http://pandapandaibercakap.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
  13. http://hajarashikin.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
  14. http://sipanjangkata.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
  15. http://sigilerceloteh.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
  16. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
  17. http://mama3farhanah.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
  18. http://dielacraft.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aisyah-badrulhisham.html
  19. http://kieyrah97.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
  20. http://mynurstation.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
  21. http://duniamrsrongoks.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
  22. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
  23. http://arissasofea53.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
  24. http://adriana-contestga.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
  25. http://cowament.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
  26. http://guccigoogoo.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
  27. http://luvmia97.blogspot.com/2015/04/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
  28. http://jarikontot.blogspot.com/2015/04/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
  29. http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/04/first-giveaway-by-aishah-badrulhisham.html
p/s: Ai akan update entri ni dari semasa ke semasa sampai GA tamat. jemput join :)




Comments

22 di sini
muhd t halim said…
salam, tumpang promote GA saya.. harap banyak yang join... http://sipanjangkata.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-sipanjangkata.html
Kieyrah Zaki said…
lapor diri sini #19 ::

Popular posts from this blog

Tips Mengetahui Body Mist Victoria Secret Original atau Bukan Original

Assalamualaikum.
          Malam ni nak santai-santai je share tips body mist original ataupun bukan original. Tapi aku lebih spesifik pada jenama Victoria Secret sebab aku pengguna tegar body mist Victoria Secret.
Tapi sebelum tu aku nak bagitau sikit tentang perbezaan body mist dengan Eau De Toilette (EDT). Ada beza ya kedua-dua benda ni. Sebab sebelum ni aku pun tak tau beza, semua yang dalam bentuk spray yang berbau wangi, aku bantai panggil perfume. Hahahha.
Body Mist : Lebih kurang macam cologne. Bau dia hanya boleh bertahan 4-6 jam sahaja
Ini adalah rupa body mist. Jenis yang aku selalu pakai. (Yang Pure Seduction tu wangi bhai)
Eau De Toilette (EDT) : Ini barulah perfume. Bau dia boleh tahan 6-8 jam. Jauh lebih lama daripada body mist.
Ini pula rupa EDT. Saiz lebih kecil berbanding body mist.  Tapi harga lebih kurang. Yang best, bau tahan lebih lama.
Kat bawah ni aku akan kongsi beberapa tips untuk membezakan Victoria Secret (VS) original ataupun bukan original :
Kebiasaannya, y…

Resipi Nasi Serai

Assalamualaikum.
Hai.
Hari-hari asyik makan nasi putih je bosan juga kan? Kadang-kadang nak juga cuba resepi lain daripada yang lain. Nak cuba masak nasi minyak pun dah jemu makan. Sebab lepas raya ni ramai orang buat kenduri kahwin. Jadi, lepas scroll dekat Facebook terjumpa pula resepi Nasi Serai, jadi apa lagi teruslah cuba. Bahan-bahan pun senang dan ringkas je.



Bahan-bahan:

2 cawan beras basmathi2 sudu besar minyak sapiSedikit rempah 4 beradik (bunga lawang, bunga cengkih, kulit kayu manis dan buah pelaga)3 batang serai (dititik)2 helai daun pandan diikatSetengah kuib pati ayam1 biji bawang besar (dihiris)1 inci halia (ditumbuk)4 ulas bawang (ditumbuk)3 cawan air (ikut cawan sukat nasi)Sedikit garam untuk perasa
Cara-cara :
Tumbuk bawang putih dan halia sehingga lumat. 
Kemudian hiris bawang besar dan titikkan serai Basuh rempah tiga beradik dengan mesra dan basuh juga berasa dan daun pandan sebersihnya dan toskan.

Panaskan periuk dan masukkan minyak sapi. Kemudian masukkan rempah 4 b…

Temuduga Diploma Bahasa Inggeris UPSI

Assalamualaikum.
 Hai. Aku kembali lepas beberapa hari menghilangkan diri. Sebenarnya, Aku pergi Tanjung Malim, Perak sebab ada temuduga untuk jurusan diploma Bahasa Inggeris dekat Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI). It's just an interview. tapi harap-harap terpilih/lulus ujian khas dan temuduga tu. Aminn. doakan ya? :)
          Bila cakap pasal UPSI benda yang akan keluar dalam kepala mesti "jadi cikgu". Just like when I told my grandparents that I was chosen to be interviewed in UPSI. "Jadi cikgu BI lah ni." (since my grandfather was a teacher) tak semestinya. Aku baru ambil jurusan diploma. habis diploma, belum layak jadi cikgu. kena sambung ijazah lagi. dan tak semestinya yang belajar kat UPSI tu, semuanya jadi cikgu. kena tahu tu.
My interview was on 21 April 2015. (sejak bila speaking ni Aishah?) pagi tu, pukul 8.15-10.30 pagi, calon-calon temuduga kena lalui ujian khas. atau senang kata, writing test. ujian ni, termasuklah pemahaman grammar, rea…