Skip to main content

Radiance Signature Produk Kecantikan No.1 Asia!

Assalamualaikum.

BERITA GEMBIRA UNTUK WANITA YANG MAHU CANTIK, SIHAT, GLOWING, ELEGENCE SECARA SEMULAJADI! 

           semua perempuan sukakan kecantikan dan sanggup buat apa je.Tapi dah bosan duduk berjam-jam dicermin utk mekap, picit jerawat, sapu krim tu sapu krim ni. tap lastly, muka jadi makin teruk. T.T ada yang sanggup  makan pil, yang bancuh, yang shake, tapi still takda perubahan malah duit dah beribu keluar sampaikan fed up nak beli produk kecantikan lain (fobia katanyaa) tapi korangTAK TAHU ada lagi SUPPLEMENT YANG SENANG je nak cantik, cerah sempurna. Hanya KOYAK dan MINUM.




NAK BAGITAU NI. ADA PRODUCT NI MEMANG BEST GILE. TERHANGAT DI FB DAN PASARAN. HOTT HABISSS!

TESTIMONI BERATUS DALAM MASA YANG SINGKAT JE...
NAK TAHU TAK???

HISSHH. KALAU SAPE YANG TAK BACA KOMPEM RUGI SANGAT LAAA.

RADIANCE SIGNATURE- Whitening & Glowing Series adalah supplement yang diformulakan sebagai supplement terbaik No. 1 Asia kerana bertindak secara semulajadi dengan menggunakan bahan collagen mahal serta berkualiti tinggi & diformulakan dengan kandungan collagen yang tinggi. Kesan yang dapat dilihat SEAWAL 3 hari.

Nak lgi osem meh baca ni ye...
. Mencerah & Menggebukan Kulit
( bukan sekadar dimuka tetapi di seluruh badan)
. Mencerahkan kulit ke tahap maximum
. Menjadikan kulit glowing naturally
. Anti Penuaan
. Memperbaiki sel sel kulit
. Mengecutkan Jerawat
. Menghilangkan jeragat
. Memudarkan Parut parut jerawat
. Menurunkan berat badan
. Menghilangkan Kulit Kusam & Tidak Bermaya
. Menghilangkan Kesan Lebam Di Bawah Mata
. Memberikan tenaga serta merta
. Memberikan tidur yg nyenyak
. Mempunyai 1001 khasiat lain

Khasiat Sampingan Dari Penggunaan Radiance Signature :

1. Merawat resdung
2. Merawat kencing manis kerana menggunakan pura sweet
3. Merawat dan mencuci buah pinggang
4. Merawat dan mencegah kanser payudara
5. Merawat pemutihan pada alat sulit wanita
6. Menegang dan menganjalkan payudara
7. Merapatkan alat sulit yang longgar
8. Meningkatkan collagen dalam badan
9. Meningkatkan tenaga serta merta
10. Meningkatkan metabolisma badan
11. Dan pelbagai lagi khasiat lain



Radiance Signature mengandungi ramuan dan kandungi aktif serta 100% natural base.

. Tanpa Sapuan
. Tanpa Pengawet
. Tanpa Bahan Terlarang
. Tanpa Asid
. 100% Natural Base
. Produk GMP Certified - LULUS KKM
. Mendapat Kelulusan HALAL
. Produk Selamat & Berkesan

. Product yg diproses dgn alunan ayt alquran dan staff menutup aurat dan tiada staff yg merokok..

. 100% muslim product
Yokk support muslim product..

Mengndungi makanan sunnah delima, madu dan kurma




. Boleh diminum org yg mengndung..menyusu..berpantang
. CARA MINUM - koyak, selawat 3x dan minum.

Double osem kan..kan..kan..

Klau nak lagi..lagi..lagi...osemmm
Meh PM MY PAGE YE..
UNTUK DAPATKAN HARGA PROMOSI !!

♥SMS "CUN" KE 013-7117140




Comments

Popular posts from this blog

Temuduga Diploma Bahasa Inggeris UPSI

Assalamualaikum.

 Hai. Ai kembali lepas beberapa hari menghilangkan diri. Sebenarnya, Ai pergi Tanjung Malim, Perak sebab ada temuduga untuk jurusan diploma Bahasa Inggeris dekat Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI). It's just an interview. tapi harap-harap Ai terpilih/lulus ujian khas dan temuduga tu. Aminn. doakan kejayaan Ai ye? :)

          Bila cakap pasal UPSI benda yang akan keluar dalam kepala mesti "jadi cikgu". Just like when I told my grandparents that I was chosen to be interviewed in UPSI. "Jadi cikgu BI lah ni." (since my grandfather was a teacher) tak semestinya. Ai baru ambil jurusan diploma. habis diploma, belum layak jadi cikgu. kena sambung ijazah lagi. dan tak semestinya yang belajar kat UPSI tu, semuanya jadi cikgu. kena tahu tu.

My interview was on 21 April 2015. (sejak bila speaking ni Aishah?) pagi tu, pukul 8.15-10.30 pagi, calon-calon temuduga kena lalui ujian khas. atau senang kata, writing test. ujian ni, termasuklah pemahaman g…

Peluang Kedua: Ujian JPJ

Untuk pertama kalinya seorang Aishah dah dapat lesen memandu. yeayyyyy!!! akhirnya, impian aku untuk dapatkan lesen memandu sebelum umur 20 dah tercapai. Alhamdulillah. terima kasih Abah, sebab tanggung semua bayaran untuk aku ambil lesen :)
          Pengalaman yang paling takkan aku lupakan sampai bila-bila. dengar orang lain ada lesen memandu, eh kau nak jugak ambil lesen. tengok member2 kau dah boleh drive, kau pun nak drive. dahsyat la pengaruh rakan sebaya ni kan?
Siapa cakap memandu tu senang? susah ok. (for beginners yang start dari ZERO) kalau untuk yang memang dah pandai memandu senanglah kot. Tapi masa dekat sekolah memandu, ada sorang abang ni kata, susah. dia dah pandai memandu dah jauh dah pun dia memandu. dah round satu Malaysia, cuma takde lesen je. so, bila kena memandu kat litar, dia jadi tak reti memandu. sebab apa? sebab kita ada RULES yang kena ikut semasa dalam litar anda jalan raya.
          Which is, kedudukan tangan pada stereng mestilah 3-9. guna kaedah tol…

Temuduga Penolong Pegawai Farmasi

Hai.

          Selamat datang ke blog asing ini. For sure awak datang sini sebab dapat temuduga SPA bahagian Separa Perubatan kan? And for sure jawatan yang awak pilih ialah Penolong Pegawai Farmasi. Ok, terima kasih sebab sudi singgah. Harap entri ini dapat membantu untuk awak prepare apa yang patut. Oh, sebelum tu, tahniah ya sebab berjaya dalam Peperiksaan Online SPA.

1 April 2016




     Tarikh aku dapat panggilan surat temu duga tersebut. Syukur Alhamdulillah. Disebabkan ada lagi 19 hari untuk prepare, maka macam-macam benda keluar dalam kepala.

"Apa nak prepare?'

"Soalan apa dia akan tanya?"

"Penemu duga tu agaknya macam mana?"

and so on.

Langkah pertama, aku whatsapp cousin dengan kawan aku. Sebab dorang berdua dah pass interview dengan jayanya dan sekarang tengah belajar dalam bidang nursing. Sambil-sambil tu ada jugalah aku cari bloggers yang dah ada pengalaman interview separa perubatan SPA ni (macam yang awak tengah buat ni). So, daripada tips dorang, …