Skip to main content

Product Review : Coffee Scrub by Qayra

Hello!

          Lamanya tak update blog. Semenjak demam bulan lepas terus terbengkalai aktiviti blogging. Tambah pulak sibuk dengan urusan-urusan lain. Pheww~ ok, aku bukan nak cerita pasal tu. Aku nak cerita item HOT abad ini.

Jeng jeng!



Apa yang bestnya tentang produk ni? Produk ni sesuai untuk semua peringkat umur tak kira anda lelaki mahupun perempuan. Yes, bahan-bahan yang digunakan pun 100% organik! Langsung takde bahan kimia. So no worries, semua peringkat umur boleh guna.

          Selain daripada boleh pakai semua jenis manusia, ia juga boleh dipakai di bahagian muka dan seluruh badan. Best kan? Sesiapa yang ada kulit yang bermasalah pun digalakkan guna. Contoh macam kulit muka berjerawat ke, sunburn, berdaki. Sesuai sangat! Bau aroma kopi dia takyah cakap la weh, best gila! Rasa tenang je.



Ramuan magic Coffe Scrub by Qayra : 

  • Kopi berkualiti tinggi
  • Almond oil
  • Pearl powder
  • Essential sea salt
  • Collagen
Kebaikan coffee scrub by Qayra :

  • Mampu menanggalkan sel kulit mati dan memperbaiki sel kulit yang rosak
  • Dapat membekalkan nutrisi kepada kulit (kaya dengan antioksida)
  • Menghilangkan bau badan (aroma kopi dapat menghilangkan bau yang kurang senang)
  • Mampu menghilangkan bekas jerawat, sunburn serta menanggalkan blackhead dan whitehead
  • Mampu menghilangkan selulit (stretch mark) terutamanya wanita yang mengandung atau selepas bersalin.
  • Meningkatkan peredaran darah serta memecahkan lemak
  • Memberi perlindungan terhadap sinar UV
  • Mencerahkan kulit muka dan badan
Cara penggunaan :

  • Scrub badan dan muka 2-3 kali seminggu atau bila perlu.
Kesimpulannya, memang tak rugi la korang cuba produk ni. Kalau nak nampak kesan yang lebih cepat, kenalah sentiasa istiqamah dalam penggunaan scrub ni. Ok, kat bawah ni, aku akan share testimoni.




Jadi, sesiapa yang berminat nak cuba coffee scrub ni, ataupun nak tahu lebih lanjut tentang coffee scrub ni, boleh usha dekat Facebook dan Instagram dia. Tapi kalau rasa dah terpikat, boleh je whatsapp terus.

FacebookQayra Scrublicious
Instagram@b2uty__product
Whatsapp : 0197870062 (Eca)





Comments

Popular posts from this blog

Temuduga Diploma Bahasa Inggeris UPSI

Assalamualaikum.

 Hai. Ai kembali lepas beberapa hari menghilangkan diri. Sebenarnya, Ai pergi Tanjung Malim, Perak sebab ada temuduga untuk jurusan diploma Bahasa Inggeris dekat Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI). It's just an interview. tapi harap-harap Ai terpilih/lulus ujian khas dan temuduga tu. Aminn. doakan kejayaan Ai ye? :)

          Bila cakap pasal UPSI benda yang akan keluar dalam kepala mesti "jadi cikgu". Just like when I told my grandparents that I was chosen to be interviewed in UPSI. "Jadi cikgu BI lah ni." (since my grandfather was a teacher) tak semestinya. Ai baru ambil jurusan diploma. habis diploma, belum layak jadi cikgu. kena sambung ijazah lagi. dan tak semestinya yang belajar kat UPSI tu, semuanya jadi cikgu. kena tahu tu.

My interview was on 21 April 2015. (sejak bila speaking ni Aishah?) pagi tu, pukul 8.15-10.30 pagi, calon-calon temuduga kena lalui ujian khas. atau senang kata, writing test. ujian ni, termasuklah pemahaman g…

Peluang Kedua: Ujian JPJ

Untuk pertama kalinya seorang Aishah dah dapat lesen memandu. yeayyyyy!!! akhirnya, impian aku untuk dapatkan lesen memandu sebelum umur 20 dah tercapai. Alhamdulillah. terima kasih Abah, sebab tanggung semua bayaran untuk aku ambil lesen :)
          Pengalaman yang paling takkan aku lupakan sampai bila-bila. dengar orang lain ada lesen memandu, eh kau nak jugak ambil lesen. tengok member2 kau dah boleh drive, kau pun nak drive. dahsyat la pengaruh rakan sebaya ni kan?
Siapa cakap memandu tu senang? susah ok. (for beginners yang start dari ZERO) kalau untuk yang memang dah pandai memandu senanglah kot. Tapi masa dekat sekolah memandu, ada sorang abang ni kata, susah. dia dah pandai memandu dah jauh dah pun dia memandu. dah round satu Malaysia, cuma takde lesen je. so, bila kena memandu kat litar, dia jadi tak reti memandu. sebab apa? sebab kita ada RULES yang kena ikut semasa dalam litar anda jalan raya.
          Which is, kedudukan tangan pada stereng mestilah 3-9. guna kaedah tol…

Giveaway Time By Aishah Badrulhisham

Assalamualaikum.

Giveaway kali ini merupakan giveaway kedua yang aku buat, dan akan dijalankan selama 2 minggu. Yeayyyy, tepuk tangan. Alhamdulillah, ada rezeki lebih bulan ni rasanya nak share dekat para blogger semua. Aku harap, ramailah yang sudi nak join giveaway aku ni. Hadiah kali ni istimewa sikit sebab korang berpeluang dapat 1 set produk kecantikan organik. Eksited tak? Selain tu, 2 helai wide shawl akan diberikan pada pemenang-pemenang yang bertuah.


Klik banner untuk join. 
Hadiah produk kecantikan organik ini ditaja oleh Qayra Signature . Di mana, produk-produk Qayra ni semuanya diperbuat daripada bahan-bahan organik yang semestinya halal dan selamat. Manakala, hadiah wide shawl pula ditaja oleh aku sendiri, sebagai tuan punya blog.
Set produk kecantikan : 1 Turmeric Cream, 1 Turmeric Soap & 1 Organic foundation.

Syarat Wajib Giveaway Tulis satu entri yang bertajuk "Giveaway Time by Aishah Badrulhisham"Follow blog : Aishah BadrulhishamFollow Instagram : @aishah.b…