Skip to main content

Pemenang First Giveaway By Aishah Badrulhisham

Assalamualaikum.

Hai. finally Ai menutup rasmi segmen First Giveaway by Aishah Badrulhisham. thank you thank you thank you kepada awak-awak semua yang sudi join ye :) kerjasama awak semua amat saya hargai. I love you hahaha! Rujuk Senarai Peserta di Sini!

          Ai expect dalam belas-belas peserta je sebab blog Ai yang masih sendu. wkwkwk tapi end-up dengan total 29 peserta yeayyy ok la tu kann *applause* ok tanak banyak membebelss jom kita tengok siapakah pemenang yang bertuah tu. jengg jenngggg

Pemenang pertama!

Pemenang Kedua!

Pemenang Ketiga!

Pemenang Keempat!

Pemenang Kelima!

Tahniah kepada pemenang-pemenang! untunglah menang kan? selama Ai join GA tak pernah sekali pun menang T.T hahah kepada yang tak menang, kita main blogwalking dengan klik-klik nuffnang ok? jangan risau Ai pun dalam kalangan awak-awak jugak (tak menang GA) T.T chillah! 

          Pemenang, boleh contact Ai melalui sms // whatsapp (019-7870062) dengan subjek Pemenang First Giveaway by Aishah Badrulhisham. sertakan (untuk proses penghantaran hadiah) :
  • Nama dan link blog
  • Alamat
  • No phone

Tahniah sekali lagi. harap sudilah terima hadiah daripada Ai yang tak seberapa ni ye. yelaa GA pertama, takde orang sponsor. semua buat sendiri dengan bantuan kakak Ai (Kadeeja Badrul) kawan Ai (Aina Isham) :D

Antara hadiah-hadiah 'misteri' yang tak berapa nak misteri 

Souvinier dari Langkawi (hasil tangkapan masa gi vacay haritu mihhmihh)

Variety masker heww~

Handmade felt brooch :)

TAHNIAH PEMENANG-PEMENANG! XD





Comments

kisah_hearty said…
tahniah kepada pemenang.. :)
Mialia Amelia said…
tahniah,.

asyik x mng je, irritating betul. kekeke
Izzah Isa said…
thankyou :D
mama 3farhanah said…
alhamdulillah, bertuah nombor saya
Mulut Murai said…
Alhamdulillah ada rezeki di sini..
Pemenang no 4 done sms detail..
A'eshah Badrul said…
Mialia - haha. takpe saya pun tak pernah menang GA walau sekali T.T Sendu tahap max!
TAHNIAH SEMUAAA

Popular posts from this blog

Temuduga Diploma Bahasa Inggeris UPSI

Assalamualaikum.

 Hai. Ai kembali lepas beberapa hari menghilangkan diri. Sebenarnya, Ai pergi Tanjung Malim, Perak sebab ada temuduga untuk jurusan diploma Bahasa Inggeris dekat Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI). It's just an interview. tapi harap-harap Ai terpilih/lulus ujian khas dan temuduga tu. Aminn. doakan kejayaan Ai ye? :)

          Bila cakap pasal UPSI benda yang akan keluar dalam kepala mesti "jadi cikgu". Just like when I told my grandparents that I was chosen to be interviewed in UPSI. "Jadi cikgu BI lah ni." (since my grandfather was a teacher) tak semestinya. Ai baru ambil jurusan diploma. habis diploma, belum layak jadi cikgu. kena sambung ijazah lagi. dan tak semestinya yang belajar kat UPSI tu, semuanya jadi cikgu. kena tahu tu.

My interview was on 21 April 2015. (sejak bila speaking ni Aishah?) pagi tu, pukul 8.15-10.30 pagi, calon-calon temuduga kena lalui ujian khas. atau senang kata, writing test. ujian ni, termasuklah pemahaman g…

Peluang Kedua: Ujian JPJ

Untuk pertama kalinya seorang Aishah dah dapat lesen memandu. yeayyyyy!!! akhirnya, impian aku untuk dapatkan lesen memandu sebelum umur 20 dah tercapai. Alhamdulillah. terima kasih Abah, sebab tanggung semua bayaran untuk aku ambil lesen :)
          Pengalaman yang paling takkan aku lupakan sampai bila-bila. dengar orang lain ada lesen memandu, eh kau nak jugak ambil lesen. tengok member2 kau dah boleh drive, kau pun nak drive. dahsyat la pengaruh rakan sebaya ni kan?
Siapa cakap memandu tu senang? susah ok. (for beginners yang start dari ZERO) kalau untuk yang memang dah pandai memandu senanglah kot. Tapi masa dekat sekolah memandu, ada sorang abang ni kata, susah. dia dah pandai memandu dah jauh dah pun dia memandu. dah round satu Malaysia, cuma takde lesen je. so, bila kena memandu kat litar, dia jadi tak reti memandu. sebab apa? sebab kita ada RULES yang kena ikut semasa dalam litar anda jalan raya.
          Which is, kedudukan tangan pada stereng mestilah 3-9. guna kaedah tol…

Temuduga Penolong Pegawai Farmasi

Hai.

          Selamat datang ke blog asing ini. For sure awak datang sini sebab dapat temuduga SPA bahagian Separa Perubatan kan? And for sure jawatan yang awak pilih ialah Penolong Pegawai Farmasi. Ok, terima kasih sebab sudi singgah. Harap entri ini dapat membantu untuk awak prepare apa yang patut. Oh, sebelum tu, tahniah ya sebab berjaya dalam Peperiksaan Online SPA.

1 April 2016




     Tarikh aku dapat panggilan surat temu duga tersebut. Syukur Alhamdulillah. Disebabkan ada lagi 19 hari untuk prepare, maka macam-macam benda keluar dalam kepala.

"Apa nak prepare?'

"Soalan apa dia akan tanya?"

"Penemu duga tu agaknya macam mana?"

and so on.

Langkah pertama, aku whatsapp cousin dengan kawan aku. Sebab dorang berdua dah pass interview dengan jayanya dan sekarang tengah belajar dalam bidang nursing. Sambil-sambil tu ada jugalah aku cari bloggers yang dah ada pengalaman interview separa perubatan SPA ni (macam yang awak tengah buat ni). So, daripada tips dorang, …