Skip to main content

Product Review : IV Mist Aromatic Nano Oil

Hai!

          Harini nak share satu produk best! Satu produk yang boleh merawat dan memulih semua masalah kesihatan. Cakap je ada sakit apa, Insya Allah, dengan guna je produk ni terus sembuh. For sure la untuk kita tahu produk tu betul-betul bagus ataupun tak, kita tengok testimoni. Kalau testimoni meletups, kita try. Haa jangan dengar cakap orang. Yang penting kita try dulu.

          Macam aku, niat aku nak cari duit poket je. Tiba-tiba bila tengok dia punya testimoni semua bagus-bagus, terkesan jugak kat hati. Tak fikir apa, terus grab sebotol. Pagi tadi baru sampai barangya (abang Skynet hantar pakai motor). Lepas mandi je terus sembur kat tangan lepastu sapu kat muka yang ada bekas jerawat. Tak semena-mena aku tertidur. Bangun tidur rasa macam parut tu dah pudar je. Puas jugaklah belek cermin. Yekye je. Tapi serius memang dah pudar. Tak sampai 24 jam kot!

Jeng jeng ni aku punya. Sedap sangat bau dia.
Nak? Beli yang lain. hahhaa

Minyak IV Mist ni bukan setakat mujarab, tengok botol-botol dia je dah jatuh cinta tau. Sampai aku teringat-ingat bau dia yang wangi tu. Perghh. Mula-mula sapu memang semerbak bau herba. Tapi lepas je beberapa minit, bau herba tadi bertukar jadi bau wangi. Segar weh bau dia, macam nak spray 10 kali!

          Kenapa IV Mist ni popular sangat? Sebenarnya, IV Mist ni dihasilkan melalui teknologi Nano dengan gabungan 10 jenis herba tradisional yang terpilih. Zarah-zarah minyak IV Mist begitu halus dan mudah meresap kedalam kulit dengan pantas! Sehingga boleh dirasai dalam tempoh yang singkat. So, sapu lebih-lebih kurang je dah meresap dah (biasalah, malas kan?)

Kandungan minyak IV Mist :
  • Habbatus Sauda
  • Halia bara
  • Minyak Argan
  • Kelapa dara
  • Serai
  • Limau Purut
  • Kayu putih
  • Daun Pudina
  • Saffran
  • Eucalyptus 
Setiap herba di atas mempunyai banyak khasiat tersendiri. Kalau tak percaya boleh Google. Minyak IV Mist ni boleh digunakan oleh semua golongan. Tak kira lelaki, wanita, mahupun kanak-kanak. Kiranya, satu botol ni boleh digunakan seisi keluarga. Memang jimat sangat. Selain, harganya yang murah. RM25 je tau!




Kebaikan minyak IV Mist :
  • Merawat penyakit resdung dan selsema
  • Menghilangkan migrain
  • Mengurangkan sakit senggugut
  • Menyembuhkan buasir
  • Menghilangkan jerawat, bekas jerawat dan jeragat
  • Menghilangkan rasa lenguh-lenguh sendi badan
  • Merawat eczema
  • Mengurangkan batuk dan sakit kepala
  • Menghilangkan gatal-gatal disebabkan alahan
  • Mengurangkan sakit gout
  • Menghilangkan rambut gugur 
  • Dijadikan sebagai ubat kutu
Kalau nak listkan memang banyak lagilah kebaikan minyak IV Mist ni. Setiap masalah di atas ada testimoninya. Memang terbaik. Belum cuba belum tahu. Bila dah cuba confirm jatuh cinta. Sebab aku sendiri nak repeat lagi 2 botol! Bawah ni, aku akan list kan beberapa testimoni yang berpuas hati dengan produk IV Mist ni.




Untuk dapatkan minyak IV Mist, boleh usha contact aku kat bawah ni. Testimoni pun ada banyak boleh tengok sendiri ok?

Facebook : Aishah Badrulhisham
Email : aeshahbadrul@gmail.com
Whatsapp : 019-7870062
Instagram : @b2uty__product







Comments

Popular posts from this blog

Temuduga Diploma Bahasa Inggeris UPSI

Assalamualaikum.

 Hai. Ai kembali lepas beberapa hari menghilangkan diri. Sebenarnya, Ai pergi Tanjung Malim, Perak sebab ada temuduga untuk jurusan diploma Bahasa Inggeris dekat Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI). It's just an interview. tapi harap-harap Ai terpilih/lulus ujian khas dan temuduga tu. Aminn. doakan kejayaan Ai ye? :)

          Bila cakap pasal UPSI benda yang akan keluar dalam kepala mesti "jadi cikgu". Just like when I told my grandparents that I was chosen to be interviewed in UPSI. "Jadi cikgu BI lah ni." (since my grandfather was a teacher) tak semestinya. Ai baru ambil jurusan diploma. habis diploma, belum layak jadi cikgu. kena sambung ijazah lagi. dan tak semestinya yang belajar kat UPSI tu, semuanya jadi cikgu. kena tahu tu.

My interview was on 21 April 2015. (sejak bila speaking ni Aishah?) pagi tu, pukul 8.15-10.30 pagi, calon-calon temuduga kena lalui ujian khas. atau senang kata, writing test. ujian ni, termasuklah pemahaman g…

Peluang Kedua: Ujian JPJ

Untuk pertama kalinya seorang Aishah dah dapat lesen memandu. yeayyyyy!!! akhirnya, impian aku untuk dapatkan lesen memandu sebelum umur 20 dah tercapai. Alhamdulillah. terima kasih Abah, sebab tanggung semua bayaran untuk aku ambil lesen :)
          Pengalaman yang paling takkan aku lupakan sampai bila-bila. dengar orang lain ada lesen memandu, eh kau nak jugak ambil lesen. tengok member2 kau dah boleh drive, kau pun nak drive. dahsyat la pengaruh rakan sebaya ni kan?
Siapa cakap memandu tu senang? susah ok. (for beginners yang start dari ZERO) kalau untuk yang memang dah pandai memandu senanglah kot. Tapi masa dekat sekolah memandu, ada sorang abang ni kata, susah. dia dah pandai memandu dah jauh dah pun dia memandu. dah round satu Malaysia, cuma takde lesen je. so, bila kena memandu kat litar, dia jadi tak reti memandu. sebab apa? sebab kita ada RULES yang kena ikut semasa dalam litar anda jalan raya.
          Which is, kedudukan tangan pada stereng mestilah 3-9. guna kaedah tol…

Temuduga Penolong Pegawai Farmasi

Hai.

          Selamat datang ke blog asing ini. For sure awak datang sini sebab dapat temuduga SPA bahagian Separa Perubatan kan? And for sure jawatan yang awak pilih ialah Penolong Pegawai Farmasi. Ok, terima kasih sebab sudi singgah. Harap entri ini dapat membantu untuk awak prepare apa yang patut. Oh, sebelum tu, tahniah ya sebab berjaya dalam Peperiksaan Online SPA.

1 April 2016




     Tarikh aku dapat panggilan surat temu duga tersebut. Syukur Alhamdulillah. Disebabkan ada lagi 19 hari untuk prepare, maka macam-macam benda keluar dalam kepala.

"Apa nak prepare?'

"Soalan apa dia akan tanya?"

"Penemu duga tu agaknya macam mana?"

and so on.

Langkah pertama, aku whatsapp cousin dengan kawan aku. Sebab dorang berdua dah pass interview dengan jayanya dan sekarang tengah belajar dalam bidang nursing. Sambil-sambil tu ada jugalah aku cari bloggers yang dah ada pengalaman interview separa perubatan SPA ni (macam yang awak tengah buat ni). So, daripada tips dorang, …