Skip to main content

Product Review : Rahsia Suami Makin Sayang : Inteemor

Hi!

Harini aku nak share tentang satu produk Ephyra yang best! Nama dia Inteemor. Kalau untuk mereka-mereka yang dah berumah tangga tu sesuai la try Inteemor ni. Orang kata ni 'pengikat suami'. Bagi anak-anak dara macam aku ni pun boleh je nak try. Boleh melancarkan bahagian dalaman tu. Yang ada masalah period tak teratur ke, senggugut teruk (macam aku) ataupun miss V berbau. Memang elok sangat minum Inteemor ni.



Inteemor merawat dalaman dan luaran diri wanita :

  • Merawat keputihan dan lendiran yang banyak
  • Menyempitkan rahim dan ketat seperti perawan
  • Mengecutkan peranakan
  • Menghilangkan gatal-gatal di bahagian Miss V
  • Melancarkan peredaran haid
  • Miss V akan berbau harum semulajadi
  • Memberi tenaga sepanjang hari
  • Membuang angin dalam badan
  • Membetulkan haid yang tidak teratur
  • Menghilangkan senggugut
  • Melangsingkan badan dan menjadikan bentuk badan lebih menawan
  • Merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan selepas bersalin
Rahsia jamu moden jus premium Inteemor : Gabungan 16 herba terhebat + makanan sunnah

Ratusan testimoni ya guys!!! tapi takkan semua nak sumbat sini kan. Aku pick random je. hehehe



Kat bawah ni nak share sikit cara pengambilan Inteemor ni. Jangan pulak kasi baby minum. Naya je! hahaha.


Best kan Inteemor ni? Apa tunggu lagi cepatlah beli. Cepat selesaikan masalah wanita yang korang hadapi sekarang. Bagi yang belum kahwin, masa ni la awak nak mencantikkan diri dalaman tu. hihihi. Bagi yang dah kahwin, boleh cuba Inteemor ni untuk pikat hati abang sayang. 

Testimoni terlalu sikit? Boleh usha IG ni : real__b2uty 
Ataupun boleh whatsapp owner dia terus : 019-7870062


Comments

Popular posts from this blog

Temuduga Diploma Bahasa Inggeris UPSI

Assalamualaikum.

 Hai. Ai kembali lepas beberapa hari menghilangkan diri. Sebenarnya, Ai pergi Tanjung Malim, Perak sebab ada temuduga untuk jurusan diploma Bahasa Inggeris dekat Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI). It's just an interview. tapi harap-harap Ai terpilih/lulus ujian khas dan temuduga tu. Aminn. doakan kejayaan Ai ye? :)

          Bila cakap pasal UPSI benda yang akan keluar dalam kepala mesti "jadi cikgu". Just like when I told my grandparents that I was chosen to be interviewed in UPSI. "Jadi cikgu BI lah ni." (since my grandfather was a teacher) tak semestinya. Ai baru ambil jurusan diploma. habis diploma, belum layak jadi cikgu. kena sambung ijazah lagi. dan tak semestinya yang belajar kat UPSI tu, semuanya jadi cikgu. kena tahu tu.

My interview was on 21 April 2015. (sejak bila speaking ni Aishah?) pagi tu, pukul 8.15-10.30 pagi, calon-calon temuduga kena lalui ujian khas. atau senang kata, writing test. ujian ni, termasuklah pemahaman g…

Peluang Kedua: Ujian JPJ

Untuk pertama kalinya seorang Aishah dah dapat lesen memandu. yeayyyyy!!! akhirnya, impian aku untuk dapatkan lesen memandu sebelum umur 20 dah tercapai. Alhamdulillah. terima kasih Abah, sebab tanggung semua bayaran untuk aku ambil lesen :)
          Pengalaman yang paling takkan aku lupakan sampai bila-bila. dengar orang lain ada lesen memandu, eh kau nak jugak ambil lesen. tengok member2 kau dah boleh drive, kau pun nak drive. dahsyat la pengaruh rakan sebaya ni kan?
Siapa cakap memandu tu senang? susah ok. (for beginners yang start dari ZERO) kalau untuk yang memang dah pandai memandu senanglah kot. Tapi masa dekat sekolah memandu, ada sorang abang ni kata, susah. dia dah pandai memandu dah jauh dah pun dia memandu. dah round satu Malaysia, cuma takde lesen je. so, bila kena memandu kat litar, dia jadi tak reti memandu. sebab apa? sebab kita ada RULES yang kena ikut semasa dalam litar anda jalan raya.
          Which is, kedudukan tangan pada stereng mestilah 3-9. guna kaedah tol…

Senarai Make Up Brand yang Berkualiti

Assalamualaikum.

          Hai. Harini adalah nak share sikit pasal brand make up yang tengah meletups letups sekarang ni. Maklumlah, semenjak dah masuk dunia media ni dah pandai la sikit-sikit bab kecantikan, bab make up dan yang paling penting dah baca majalah CLEO yang memang sarat dengan maklumat make up dan brand make up terkini.


Urban Decay

Siapa tak kenal Urban Decay? UD memang sangat famous dengan dia punya eyeshadow pallet. Even aku pun tak ketinggalan menggunakan eyeshadow pallet jenama UD ni. Yang aku guna NAKED3. Memang best sangat brand ni, macam-macam jenis eyeshadow pallet korang boleh pilih, ada nude set, smokey set eh macam-macam lagilah!
          Di samping combinasi warna dia yang tahan lama dan cantik, UD ni pun senang nak apply. Tak payah nak tenyeh banyak-banyak sampai jadi hantu cina. Walaupun celet sikit, dah ada eyeshadow melekat pada kelopak mata korang. Lagi yang best, setiap set eyeshadow ni dia sediakan sekali eyeshadow brush. Senanglah kan kalau korang ta…