Skip to main content

Product Review : Rahsia Suami Makin Sayang : Inteemor

Hi!

Harini aku nak share tentang satu produk Ephyra yang best! Nama dia Inteemor. Kalau untuk mereka-mereka yang dah berumah tangga tu sesuai la try Inteemor ni. Orang kata ni 'pengikat suami'. Bagi anak-anak dara macam aku ni pun boleh je nak try. Boleh melancarkan bahagian dalaman tu. Yang ada masalah period tak teratur ke, senggugut teruk (macam aku) ataupun miss V berbau. Memang elok sangat minum Inteemor ni.



Inteemor merawat dalaman dan luaran diri wanita :

  • Merawat keputihan dan lendiran yang banyak
  • Menyempitkan rahim dan ketat seperti perawan
  • Mengecutkan peranakan
  • Menghilangkan gatal-gatal di bahagian Miss V
  • Melancarkan peredaran haid
  • Miss V akan berbau harum semulajadi
  • Memberi tenaga sepanjang hari
  • Membuang angin dalam badan
  • Membetulkan haid yang tidak teratur
  • Menghilangkan senggugut
  • Melangsingkan badan dan menjadikan bentuk badan lebih menawan
  • Merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan selepas bersalin
Rahsia jamu moden jus premium Inteemor : Gabungan 16 herba terhebat + makanan sunnah

Ratusan testimoni ya guys!!! tapi takkan semua nak sumbat sini kan. Aku pick random je. hehehe



Kat bawah ni nak share sikit cara pengambilan Inteemor ni. Jangan pulak kasi baby minum. Naya je! hahaha.


Best kan Inteemor ni? Apa tunggu lagi cepatlah beli. Cepat selesaikan masalah wanita yang korang hadapi sekarang. Bagi yang belum kahwin, masa ni la awak nak mencantikkan diri dalaman tu. hihihi. Bagi yang dah kahwin, boleh cuba Inteemor ni untuk pikat hati abang sayang. 

Testimoni terlalu sikit? Boleh usha IG ni : real__b2uty 
Ataupun boleh whatsapp owner dia terus : 019-7870062


Comments

Popular posts from this blog

Tips Mengetahui Body Mist Victoria Secret Original atau Bukan Original

Assalamualaikum.
          Malam ni nak santai-santai je share tips body mist original ataupun bukan original. Tapi aku lebih spesifik pada jenama Victoria Secret sebab aku pengguna tegar body mist Victoria Secret.
Tapi sebelum tu aku nak bagitau sikit tentang perbezaan body mist dengan Eau De Toilette (EDT). Ada beza ya kedua-dua benda ni. Sebab sebelum ni aku pun tak tau beza, semua yang dalam bentuk spray yang berbau wangi, aku bantai panggil perfume. Hahahha.
Body Mist : Lebih kurang macam cologne. Bau dia hanya boleh bertahan 4-6 jam sahaja
Ini adalah rupa body mist. Jenis yang aku selalu pakai. (Yang Pure Seduction tu wangi bhai)
Eau De Toilette (EDT) : Ini barulah perfume. Bau dia boleh tahan 6-8 jam. Jauh lebih lama daripada body mist.
Ini pula rupa EDT. Saiz lebih kecil berbanding body mist.  Tapi harga lebih kurang. Yang best, bau tahan lebih lama.
Kat bawah ni aku akan kongsi beberapa tips untuk membezakan Victoria Secret (VS) original ataupun bukan original :
Kebiasaannya, y…

Resipi Nasi Serai

Assalamualaikum.
Hai.
Hari-hari asyik makan nasi putih je bosan juga kan? Kadang-kadang nak juga cuba resepi lain daripada yang lain. Nak cuba masak nasi minyak pun dah jemu makan. Sebab lepas raya ni ramai orang buat kenduri kahwin. Jadi, lepas scroll dekat Facebook terjumpa pula resepi Nasi Serai, jadi apa lagi teruslah cuba. Bahan-bahan pun senang dan ringkas je.



Bahan-bahan:

2 cawan beras basmathi2 sudu besar minyak sapiSedikit rempah 4 beradik (bunga lawang, bunga cengkih, kulit kayu manis dan buah pelaga)3 batang serai (dititik)2 helai daun pandan diikatSetengah kuib pati ayam1 biji bawang besar (dihiris)1 inci halia (ditumbuk)4 ulas bawang (ditumbuk)3 cawan air (ikut cawan sukat nasi)Sedikit garam untuk perasa
Cara-cara :
Tumbuk bawang putih dan halia sehingga lumat. 
Kemudian hiris bawang besar dan titikkan serai Basuh rempah tiga beradik dengan mesra dan basuh juga berasa dan daun pandan sebersihnya dan toskan.

Panaskan periuk dan masukkan minyak sapi. Kemudian masukkan rempah 4 b…

Temuduga Diploma Bahasa Inggeris UPSI

Assalamualaikum.
 Hai. Aku kembali lepas beberapa hari menghilangkan diri. Sebenarnya, Aku pergi Tanjung Malim, Perak sebab ada temuduga untuk jurusan diploma Bahasa Inggeris dekat Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI). It's just an interview. tapi harap-harap terpilih/lulus ujian khas dan temuduga tu. Aminn. doakan ya? :)
          Bila cakap pasal UPSI benda yang akan keluar dalam kepala mesti "jadi cikgu". Just like when I told my grandparents that I was chosen to be interviewed in UPSI. "Jadi cikgu BI lah ni." (since my grandfather was a teacher) tak semestinya. Aku baru ambil jurusan diploma. habis diploma, belum layak jadi cikgu. kena sambung ijazah lagi. dan tak semestinya yang belajar kat UPSI tu, semuanya jadi cikgu. kena tahu tu.
My interview was on 21 April 2015. (sejak bila speaking ni Aishah?) pagi tu, pukul 8.15-10.30 pagi, calon-calon temuduga kena lalui ujian khas. atau senang kata, writing test. ujian ni, termasuklah pemahaman grammar, rea…