Skip to main content

Stroller Murah dan Berjenama

Assalamuaalaikum.

Hai. harini entri khas untuk para ibu kat luar sana. mesti ramai kan mak-mak kat luar sana yang tengah sibuk nak cari stroller yang berjenama dan dalam masa yang sama murah. bukan lah kata nak show off ke apa kan beli stroller branded ni, cuma kalau kata barang branded tu bolehla pakai lama sikit. lambatlah rosak. iye dok? bak kata umi Ai "alah membeli menang memakai" (statement tu la yang selalu umi keluakan kalau dia nak beli barang memahal)

          Sekarang ni kalau kata nak beli stroller pun dah senang kan? takyah nak keluar rumah pergi kedai lepastu tengok satu-satu stroller kat kedai. kalau tak berkenan kang pergi pulak kedai lain. kat situ dah membuang masa kan? lainlah kalau yang jenis kaki berjalan tu. macam kakak Ai, dia beli stroller online. senang kan? dalam pantang manalah boleh keluar rumah. so, shopping online je laa.

okeh, now Ai nak bagitahu yang kakak Ai jual stroller!! dan semestinya branded dan murah. ni haa antara brand-brand yang dijual.




Gubi Brand

antara jenama yang orang ramai selalu guna.
Quinny! mudah lipat dan ringan. :)
brand Quinny ni juga ada banyak jenis, ada Quinny Zapp,
Quinny Moodd, Quinny Freestyle dan Quinny Twins.

Brand Silver Cross.

Brand Combi.
Sangat ringan dan flexible (easy to open and fold)!!
kalau nak letak dalam kereta pun tak ambil ruang banyak sangat.


Brand Stokke.
Superb quality material and so comfy.

Tak salah kan kalau kita nak invest untuk keselesaan anak kan? "anak selesa, ibu pun senang hati" (gitew) so sesiapa yang berminat, bolehla whatsapp kakak Ai. okehh? bab harga semua uolss boleh runding dengan dia. yang penting lagi murah daripada harga kat kedai luar sana dan original :)

Phone Number: whatsapp 013-7117140 (Siti)








Comments

Popular posts from this blog

Temuduga Diploma Bahasa Inggeris UPSI

Assalamualaikum.

 Hai. Ai kembali lepas beberapa hari menghilangkan diri. Sebenarnya, Ai pergi Tanjung Malim, Perak sebab ada temuduga untuk jurusan diploma Bahasa Inggeris dekat Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI). It's just an interview. tapi harap-harap Ai terpilih/lulus ujian khas dan temuduga tu. Aminn. doakan kejayaan Ai ye? :)

          Bila cakap pasal UPSI benda yang akan keluar dalam kepala mesti "jadi cikgu". Just like when I told my grandparents that I was chosen to be interviewed in UPSI. "Jadi cikgu BI lah ni." (since my grandfather was a teacher) tak semestinya. Ai baru ambil jurusan diploma. habis diploma, belum layak jadi cikgu. kena sambung ijazah lagi. dan tak semestinya yang belajar kat UPSI tu, semuanya jadi cikgu. kena tahu tu.

My interview was on 21 April 2015. (sejak bila speaking ni Aishah?) pagi tu, pukul 8.15-10.30 pagi, calon-calon temuduga kena lalui ujian khas. atau senang kata, writing test. ujian ni, termasuklah pemahaman g…

Peluang Kedua: Ujian JPJ

Untuk pertama kalinya seorang Aishah dah dapat lesen memandu. yeayyyyy!!! akhirnya, impian aku untuk dapatkan lesen memandu sebelum umur 20 dah tercapai. Alhamdulillah. terima kasih Abah, sebab tanggung semua bayaran untuk aku ambil lesen :)
          Pengalaman yang paling takkan aku lupakan sampai bila-bila. dengar orang lain ada lesen memandu, eh kau nak jugak ambil lesen. tengok member2 kau dah boleh drive, kau pun nak drive. dahsyat la pengaruh rakan sebaya ni kan?
Siapa cakap memandu tu senang? susah ok. (for beginners yang start dari ZERO) kalau untuk yang memang dah pandai memandu senanglah kot. Tapi masa dekat sekolah memandu, ada sorang abang ni kata, susah. dia dah pandai memandu dah jauh dah pun dia memandu. dah round satu Malaysia, cuma takde lesen je. so, bila kena memandu kat litar, dia jadi tak reti memandu. sebab apa? sebab kita ada RULES yang kena ikut semasa dalam litar anda jalan raya.
          Which is, kedudukan tangan pada stereng mestilah 3-9. guna kaedah tol…

Temuduga Penolong Pegawai Farmasi

Hai.

          Selamat datang ke blog asing ini. For sure awak datang sini sebab dapat temuduga SPA bahagian Separa Perubatan kan? And for sure jawatan yang awak pilih ialah Penolong Pegawai Farmasi. Ok, terima kasih sebab sudi singgah. Harap entri ini dapat membantu untuk awak prepare apa yang patut. Oh, sebelum tu, tahniah ya sebab berjaya dalam Peperiksaan Online SPA.

1 April 2016




     Tarikh aku dapat panggilan surat temu duga tersebut. Syukur Alhamdulillah. Disebabkan ada lagi 19 hari untuk prepare, maka macam-macam benda keluar dalam kepala.

"Apa nak prepare?'

"Soalan apa dia akan tanya?"

"Penemu duga tu agaknya macam mana?"

and so on.

Langkah pertama, aku whatsapp cousin dengan kawan aku. Sebab dorang berdua dah pass interview dengan jayanya dan sekarang tengah belajar dalam bidang nursing. Sambil-sambil tu ada jugalah aku cari bloggers yang dah ada pengalaman interview separa perubatan SPA ni (macam yang awak tengah buat ni). So, daripada tips dorang, …