Skip to main content

Stroller Murah dan Berjenama

Assalamuaalaikum.

Hai. harini entri khas untuk para ibu kat luar sana. mesti ramai kan mak-mak kat luar sana yang tengah sibuk nak cari stroller yang berjenama dan dalam masa yang sama murah. bukan lah kata nak show off ke apa kan beli stroller branded ni, cuma kalau kata barang branded tu bolehla pakai lama sikit. lambatlah rosak. iye dok? bak kata umi Ai "alah membeli menang memakai" (statement tu la yang selalu umi keluakan kalau dia nak beli barang memahal)

          Sekarang ni kalau kata nak beli stroller pun dah senang kan? takyah nak keluar rumah pergi kedai lepastu tengok satu-satu stroller kat kedai. kalau tak berkenan kang pergi pulak kedai lain. kat situ dah membuang masa kan? lainlah kalau yang jenis kaki berjalan tu. macam kakak Ai, dia beli stroller online. senang kan? dalam pantang manalah boleh keluar rumah. so, shopping online je laa.

okeh, now Ai nak bagitahu yang kakak Ai jual stroller!! dan semestinya branded dan murah. ni haa antara brand-brand yang dijual.




Gubi Brand

antara jenama yang orang ramai selalu guna.
Quinny! mudah lipat dan ringan. :)
brand Quinny ni juga ada banyak jenis, ada Quinny Zapp,
Quinny Moodd, Quinny Freestyle dan Quinny Twins.

Brand Silver Cross.

Brand Combi.
Sangat ringan dan flexible (easy to open and fold)!!
kalau nak letak dalam kereta pun tak ambil ruang banyak sangat.


Brand Stokke.
Superb quality material and so comfy.

Tak salah kan kalau kita nak invest untuk keselesaan anak kan? "anak selesa, ibu pun senang hati" (gitew) so sesiapa yang berminat, bolehla whatsapp kakak Ai. okehh? bab harga semua uolss boleh runding dengan dia. yang penting lagi murah daripada harga kat kedai luar sana dan original :)

Phone Number: whatsapp 013-7117140 (Siti)








Comments

Popular posts from this blog

Temuduga Diploma Bahasa Inggeris UPSI

Assalamualaikum.

 Hai. Ai kembali lepas beberapa hari menghilangkan diri. Sebenarnya, Ai pergi Tanjung Malim, Perak sebab ada temuduga untuk jurusan diploma Bahasa Inggeris dekat Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI). It's just an interview. tapi harap-harap Ai terpilih/lulus ujian khas dan temuduga tu. Aminn. doakan kejayaan Ai ye? :)

          Bila cakap pasal UPSI benda yang akan keluar dalam kepala mesti "jadi cikgu". Just like when I told my grandparents that I was chosen to be interviewed in UPSI. "Jadi cikgu BI lah ni." (since my grandfather was a teacher) tak semestinya. Ai baru ambil jurusan diploma. habis diploma, belum layak jadi cikgu. kena sambung ijazah lagi. dan tak semestinya yang belajar kat UPSI tu, semuanya jadi cikgu. kena tahu tu.

My interview was on 21 April 2015. (sejak bila speaking ni Aishah?) pagi tu, pukul 8.15-10.30 pagi, calon-calon temuduga kena lalui ujian khas. atau senang kata, writing test. ujian ni, termasuklah pemahaman g…

Peluang Kedua: Ujian JPJ

Untuk pertama kalinya seorang Aishah dah dapat lesen memandu. yeayyyyy!!! akhirnya, impian aku untuk dapatkan lesen memandu sebelum umur 20 dah tercapai. Alhamdulillah. terima kasih Abah, sebab tanggung semua bayaran untuk aku ambil lesen :)
          Pengalaman yang paling takkan aku lupakan sampai bila-bila. dengar orang lain ada lesen memandu, eh kau nak jugak ambil lesen. tengok member2 kau dah boleh drive, kau pun nak drive. dahsyat la pengaruh rakan sebaya ni kan?
Siapa cakap memandu tu senang? susah ok. (for beginners yang start dari ZERO) kalau untuk yang memang dah pandai memandu senanglah kot. Tapi masa dekat sekolah memandu, ada sorang abang ni kata, susah. dia dah pandai memandu dah jauh dah pun dia memandu. dah round satu Malaysia, cuma takde lesen je. so, bila kena memandu kat litar, dia jadi tak reti memandu. sebab apa? sebab kita ada RULES yang kena ikut semasa dalam litar anda jalan raya.
          Which is, kedudukan tangan pada stereng mestilah 3-9. guna kaedah tol…

Giveaway Time By Aishah Badrulhisham

Assalamualaikum.

Giveaway kali ini merupakan giveaway kedua yang aku buat, dan akan dijalankan selama 2 minggu. Yeayyyy, tepuk tangan. Alhamdulillah, ada rezeki lebih bulan ni rasanya nak share dekat para blogger semua. Aku harap, ramailah yang sudi nak join giveaway aku ni. Hadiah kali ni istimewa sikit sebab korang berpeluang dapat 1 set produk kecantikan organik. Eksited tak? Selain tu, 2 helai wide shawl akan diberikan pada pemenang-pemenang yang bertuah.


Klik banner untuk join. 
Hadiah produk kecantikan organik ini ditaja oleh Qayra Signature . Di mana, produk-produk Qayra ni semuanya diperbuat daripada bahan-bahan organik yang semestinya halal dan selamat. Manakala, hadiah wide shawl pula ditaja oleh aku sendiri, sebagai tuan punya blog.
Set produk kecantikan : 1 Turmeric Cream, 1 Turmeric Soap & 1 Organic foundation.

Syarat Wajib Giveaway Tulis satu entri yang bertajuk "Giveaway Time by Aishah Badrulhisham"Follow blog : Aishah BadrulhishamFollow Instagram : @aishah.b…