Skip to main content

Pencarian Bloglist Mac-April Cikgu Farha

Cikgu Farha ada buat satu segmen. marilah join beramai-ramai.




Assalamualaikum
Salam sejahtera

Jom join segmen simple cikgu.
Tujuan adalah untuk mengeratkan silaturrahim..
15 blogger akan dimasukkan dalam bloglist cikgu sepanjang MAC dan APRIL
Jangan lepaskan peluang ye ;)

http://www.cikgufarha.com/2015/03/pencarian-bloglist-mac-april-cikgu-farha.html

Cara mudah je:-
1. Buat entry khas bertajuk "Pencarian Bloglist Mac-April Cikgu Farha"
2. Tinggalkan link anda di ruangan komen entri ini sahaja
3. Copy coding yang disediakan.



SIAP!! Senang je kan?? Hee jom join...
Segmen akan berlangsung selama 5 hari bermula 2 Mac - 7 Mac.
Pencarian secara Random menggunakan khidmat robot Random.com

"Salam Ukhuwah. Jom Terjah"


Comments

Farha Kimah said…
Terima kasih atas penyertaan...
Salam ukhuwah yee..
Jom terjah rakan2 lain di blog sy
Pencarian Bloglist
Nurul Hidayah said…
Salam ukhwah.. ziarah sini..done follow sini juga.. gud luck:)
http://nurulhidayahdiary.blogspot.com/2015/03/pencarian-bloglist-mac-april-cikgu-farha_2.html
Jaja Sutera said…
Salam..saya dari segmen yang sama .. salam perkenalan ..
dah follow awak ..
jom follow dan jenguk blog saya .. :)

http://www.jajasutera.com/2015/03/pencarian-bloglist-mac-april-cikgu-farha.html
salam..singgh cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/03/pencarian-bloglist-mac-april-cikgu-farha.html
AyuInsYiraH said…
ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu... sudikan la follow blog ayu ye.. ayu juga ada buat segmen free nanti boleh la join ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2015/03/pencarian-bloglist-mac-april-cikgu-farha.html

Popular posts from this blog

Temuduga Diploma Bahasa Inggeris UPSI

Assalamualaikum.

 Hai. Ai kembali lepas beberapa hari menghilangkan diri. Sebenarnya, Ai pergi Tanjung Malim, Perak sebab ada temuduga untuk jurusan diploma Bahasa Inggeris dekat Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI). It's just an interview. tapi harap-harap Ai terpilih/lulus ujian khas dan temuduga tu. Aminn. doakan kejayaan Ai ye? :)

          Bila cakap pasal UPSI benda yang akan keluar dalam kepala mesti "jadi cikgu". Just like when I told my grandparents that I was chosen to be interviewed in UPSI. "Jadi cikgu BI lah ni." (since my grandfather was a teacher) tak semestinya. Ai baru ambil jurusan diploma. habis diploma, belum layak jadi cikgu. kena sambung ijazah lagi. dan tak semestinya yang belajar kat UPSI tu, semuanya jadi cikgu. kena tahu tu.

My interview was on 21 April 2015. (sejak bila speaking ni Aishah?) pagi tu, pukul 8.15-10.30 pagi, calon-calon temuduga kena lalui ujian khas. atau senang kata, writing test. ujian ni, termasuklah pemahaman g…

Peluang Kedua: Ujian JPJ

Untuk pertama kalinya seorang Aishah dah dapat lesen memandu. yeayyyyy!!! akhirnya, impian aku untuk dapatkan lesen memandu sebelum umur 20 dah tercapai. Alhamdulillah. terima kasih Abah, sebab tanggung semua bayaran untuk aku ambil lesen :)
          Pengalaman yang paling takkan aku lupakan sampai bila-bila. dengar orang lain ada lesen memandu, eh kau nak jugak ambil lesen. tengok member2 kau dah boleh drive, kau pun nak drive. dahsyat la pengaruh rakan sebaya ni kan?
Siapa cakap memandu tu senang? susah ok. (for beginners yang start dari ZERO) kalau untuk yang memang dah pandai memandu senanglah kot. Tapi masa dekat sekolah memandu, ada sorang abang ni kata, susah. dia dah pandai memandu dah jauh dah pun dia memandu. dah round satu Malaysia, cuma takde lesen je. so, bila kena memandu kat litar, dia jadi tak reti memandu. sebab apa? sebab kita ada RULES yang kena ikut semasa dalam litar anda jalan raya.
          Which is, kedudukan tangan pada stereng mestilah 3-9. guna kaedah tol…

Senarai Make Up Brand yang Berkualiti

Assalamualaikum.

          Hai. Harini adalah nak share sikit pasal brand make up yang tengah meletups letups sekarang ni. Maklumlah, semenjak dah masuk dunia media ni dah pandai la sikit-sikit bab kecantikan, bab make up dan yang paling penting dah baca majalah CLEO yang memang sarat dengan maklumat make up dan brand make up terkini.


Urban Decay

Siapa tak kenal Urban Decay? UD memang sangat famous dengan dia punya eyeshadow pallet. Even aku pun tak ketinggalan menggunakan eyeshadow pallet jenama UD ni. Yang aku guna NAKED3. Memang best sangat brand ni, macam-macam jenis eyeshadow pallet korang boleh pilih, ada nude set, smokey set eh macam-macam lagilah!
          Di samping combinasi warna dia yang tahan lama dan cantik, UD ni pun senang nak apply. Tak payah nak tenyeh banyak-banyak sampai jadi hantu cina. Walaupun celet sikit, dah ada eyeshadow melekat pada kelopak mata korang. Lagi yang best, setiap set eyeshadow ni dia sediakan sekali eyeshadow brush. Senanglah kan kalau korang ta…