Skip to main content

Giveaway Cash RM500 2015 by Emas Putih

As-Salam
[Sila Klik Banner Diatas If Nak Join]

Hadiah :
RM50 Cash x 10 pemenang
Hadiah Misteri Exclusively by Azanis x 3 Pemenang

Mula : 10 Mac 2015 | Tamat :24 Mac 2015



Comments

Blogwalking dari segmen yang sama. Good luck!
http://dyllarezan.blogspot.com/2015/03/giveaway-cash-rm500-2015-by-emas-putih.html

Jom join segmen blogwalking dan giveaway yang ini pulak: Segmen Blogwalking Bersama Dyllarezan :)
Mad Parihh said…
goodluck . singgah dari giveaway yang sama :)

http://www.blogparihh.com/2015/03/giveaway-cash-rm500-2015-by-emas-putih.html
Yan Ty said…
Dari giveaway yang sama! All the best!.
Jemput singgah Giveaway Cash RM500 2015 by Emas Putih & do keep in touch.
salam..singgah cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/03/giveaway-cash-rm500-2015-by-emas-putih.html
AyuInsYiraH said…
ayu dtg dari giveaway yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye.. boleh la nanti follow blog ayu dan join segmen yang ayu buat..tq ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2015/03/giveaway-cash-rm500-2015-by-emas-putih.html
Iha Zaliza said…
Assalamualaikum, good luck! :D
Btw, jemput join ye, segmen ni dah nak tamat ^_^

http://ihazaliza.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html
Ieta Mat Saad said…
As salam. Yuuhuuu... Sy singgah dr GA yg sama... Good luck na... ^__^ http://www.blogieta.com/2015/03/giveaway-cash-rm500-2015-by-emas-putih.html
Mrs Yatie said…
hi hi dear :)
PG datang dari segmen yang sama :D
Giveaway Cash RM500 2015 by Emas Putih
Jemput JOIN sekali GA iPhone 5S :)
Mieza Suhaini said…
dari segmen sama ^_^

http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/03/giveaway-cash-rm500-2015-by-emas-putih.html
sha dhira said…
Shad singgah dari GA yang sama, Giveaway Cash RM500 by Emas Putih
Jemput join iPhone 5s Giveaway . Happy Blogging.
Papaglamz said…
Papaglamz singgah dari segmen yang sama.

GIVEAWAY CASH RM500 BY EMAS PUTIH . Jom terjah dan follow papaglamz...!!!

follower #54

Popular posts from this blog

Temuduga Diploma Bahasa Inggeris UPSI

Assalamualaikum.

 Hai. Ai kembali lepas beberapa hari menghilangkan diri. Sebenarnya, Ai pergi Tanjung Malim, Perak sebab ada temuduga untuk jurusan diploma Bahasa Inggeris dekat Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI). It's just an interview. tapi harap-harap Ai terpilih/lulus ujian khas dan temuduga tu. Aminn. doakan kejayaan Ai ye? :)

          Bila cakap pasal UPSI benda yang akan keluar dalam kepala mesti "jadi cikgu". Just like when I told my grandparents that I was chosen to be interviewed in UPSI. "Jadi cikgu BI lah ni." (since my grandfather was a teacher) tak semestinya. Ai baru ambil jurusan diploma. habis diploma, belum layak jadi cikgu. kena sambung ijazah lagi. dan tak semestinya yang belajar kat UPSI tu, semuanya jadi cikgu. kena tahu tu.

My interview was on 21 April 2015. (sejak bila speaking ni Aishah?) pagi tu, pukul 8.15-10.30 pagi, calon-calon temuduga kena lalui ujian khas. atau senang kata, writing test. ujian ni, termasuklah pemahaman g…

Peluang Kedua: Ujian JPJ

Untuk pertama kalinya seorang Aishah dah dapat lesen memandu. yeayyyyy!!! akhirnya, impian aku untuk dapatkan lesen memandu sebelum umur 20 dah tercapai. Alhamdulillah. terima kasih Abah, sebab tanggung semua bayaran untuk aku ambil lesen :)
          Pengalaman yang paling takkan aku lupakan sampai bila-bila. dengar orang lain ada lesen memandu, eh kau nak jugak ambil lesen. tengok member2 kau dah boleh drive, kau pun nak drive. dahsyat la pengaruh rakan sebaya ni kan?
Siapa cakap memandu tu senang? susah ok. (for beginners yang start dari ZERO) kalau untuk yang memang dah pandai memandu senanglah kot. Tapi masa dekat sekolah memandu, ada sorang abang ni kata, susah. dia dah pandai memandu dah jauh dah pun dia memandu. dah round satu Malaysia, cuma takde lesen je. so, bila kena memandu kat litar, dia jadi tak reti memandu. sebab apa? sebab kita ada RULES yang kena ikut semasa dalam litar anda jalan raya.
          Which is, kedudukan tangan pada stereng mestilah 3-9. guna kaedah tol…

Temuduga Penolong Pegawai Farmasi

Hai.

          Selamat datang ke blog asing ini. For sure awak datang sini sebab dapat temuduga SPA bahagian Separa Perubatan kan? And for sure jawatan yang awak pilih ialah Penolong Pegawai Farmasi. Ok, terima kasih sebab sudi singgah. Harap entri ini dapat membantu untuk awak prepare apa yang patut. Oh, sebelum tu, tahniah ya sebab berjaya dalam Peperiksaan Online SPA.

1 April 2016




     Tarikh aku dapat panggilan surat temu duga tersebut. Syukur Alhamdulillah. Disebabkan ada lagi 19 hari untuk prepare, maka macam-macam benda keluar dalam kepala.

"Apa nak prepare?'

"Soalan apa dia akan tanya?"

"Penemu duga tu agaknya macam mana?"

and so on.

Langkah pertama, aku whatsapp cousin dengan kawan aku. Sebab dorang berdua dah pass interview dengan jayanya dan sekarang tengah belajar dalam bidang nursing. Sambil-sambil tu ada jugalah aku cari bloggers yang dah ada pengalaman interview separa perubatan SPA ni (macam yang awak tengah buat ni). So, daripada tips dorang, …