Skip to main content

Produk Review: Baju Menyusu dari FeedMilk

Assalamualaikum.

Harini aku ada satu produk review khas untuk para ibu yang sedang menyusu tanpa mengira umur tua ataupun muda (gitew katanya hee). Orang selalu duk fikir kalau dah ada anak, payah nak berfesyen. lagi-lagi yang sedang menyusu. haa siapa kata dah ada anak tak boleh nak berfesyen-fesyen dah? zaman sekarang ni banyak je jenis baju-baju, jubah yang jenis 'firendly breastfeeding'.

          So kalau kata, ada apa-apa occasion pun boleh lagi nak menggayakan baju yang trendy, dan dalam masa yang sama mesra untuk penyusuan bayi.

FeedMilk menjalankan bisnes baju menyusu yang trendy terutama untuk para ibu muda yang pentingkan fesyen. siapa taknak kan? dah la trendy, sesuai sangat untuk proses penyusuan. jadi cepat-cepatlah dapatkan jubah Nursing daripada FeedMilk! harga pun berpatutan.

          Aku rasa jubah-jubah nursing ni cantik sangat. jadi, aku rasa bukan setakat para ibu je yang boleh pakai jubah ni,  remaja macam aku pun boleh. :) memang zaman sekarang ni, jubah-jubah trendy yang berwarna lembut memang menjadi pilihan semua orang. am I right?




Eh cantik betul baju-baju ni kann.
warna pun soft je :D 



Kepada para ibu dan remaja yang berminat dengan jubah nursing (nak nampak bergaya gitew), bolehlah hubungi no dibawah :)

TELEFON : +605-4581473
                    : 013-4867221 (whatsapp)

EMAIL       : myfeedmilk@gmail.com

WEBSITE  : www.myfeedmilk.com

FACEBOOK: facebook.com/feedmilk

INSTAGRAM: @feedmilk 




Comments

Popular posts from this blog

Temuduga Diploma Bahasa Inggeris UPSI

Assalamualaikum.

 Hai. Ai kembali lepas beberapa hari menghilangkan diri. Sebenarnya, Ai pergi Tanjung Malim, Perak sebab ada temuduga untuk jurusan diploma Bahasa Inggeris dekat Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI). It's just an interview. tapi harap-harap Ai terpilih/lulus ujian khas dan temuduga tu. Aminn. doakan kejayaan Ai ye? :)

          Bila cakap pasal UPSI benda yang akan keluar dalam kepala mesti "jadi cikgu". Just like when I told my grandparents that I was chosen to be interviewed in UPSI. "Jadi cikgu BI lah ni." (since my grandfather was a teacher) tak semestinya. Ai baru ambil jurusan diploma. habis diploma, belum layak jadi cikgu. kena sambung ijazah lagi. dan tak semestinya yang belajar kat UPSI tu, semuanya jadi cikgu. kena tahu tu.

My interview was on 21 April 2015. (sejak bila speaking ni Aishah?) pagi tu, pukul 8.15-10.30 pagi, calon-calon temuduga kena lalui ujian khas. atau senang kata, writing test. ujian ni, termasuklah pemahaman g…

Peluang Kedua: Ujian JPJ

Untuk pertama kalinya seorang Aishah dah dapat lesen memandu. yeayyyyy!!! akhirnya, impian aku untuk dapatkan lesen memandu sebelum umur 20 dah tercapai. Alhamdulillah. terima kasih Abah, sebab tanggung semua bayaran untuk aku ambil lesen :)
          Pengalaman yang paling takkan aku lupakan sampai bila-bila. dengar orang lain ada lesen memandu, eh kau nak jugak ambil lesen. tengok member2 kau dah boleh drive, kau pun nak drive. dahsyat la pengaruh rakan sebaya ni kan?
Siapa cakap memandu tu senang? susah ok. (for beginners yang start dari ZERO) kalau untuk yang memang dah pandai memandu senanglah kot. Tapi masa dekat sekolah memandu, ada sorang abang ni kata, susah. dia dah pandai memandu dah jauh dah pun dia memandu. dah round satu Malaysia, cuma takde lesen je. so, bila kena memandu kat litar, dia jadi tak reti memandu. sebab apa? sebab kita ada RULES yang kena ikut semasa dalam litar anda jalan raya.
          Which is, kedudukan tangan pada stereng mestilah 3-9. guna kaedah tol…

Giveaway Time By Aishah Badrulhisham

Assalamualaikum.

Giveaway kali ini merupakan giveaway kedua yang aku buat, dan akan dijalankan selama 2 minggu. Yeayyyy, tepuk tangan. Alhamdulillah, ada rezeki lebih bulan ni rasanya nak share dekat para blogger semua. Aku harap, ramailah yang sudi nak join giveaway aku ni. Hadiah kali ni istimewa sikit sebab korang berpeluang dapat 1 set produk kecantikan organik. Eksited tak? Selain tu, 2 helai wide shawl akan diberikan pada pemenang-pemenang yang bertuah.


Klik banner untuk join. 
Hadiah produk kecantikan organik ini ditaja oleh Qayra Signature . Di mana, produk-produk Qayra ni semuanya diperbuat daripada bahan-bahan organik yang semestinya halal dan selamat. Manakala, hadiah wide shawl pula ditaja oleh aku sendiri, sebagai tuan punya blog.
Set produk kecantikan : 1 Turmeric Cream, 1 Turmeric Soap & 1 Organic foundation.

Syarat Wajib Giveaway Tulis satu entri yang bertajuk "Giveaway Time by Aishah Badrulhisham"Follow blog : Aishah BadrulhishamFollow Instagram : @aishah.b…