Skip to main content

My First Radiance Signature Whitening & Glowing Series

Assalamualaikum.

          Hai hai dan hai, seminggu telah berlalu since my last update about the missing MH370. sampai ke harini pun masih belum jumpa lagi. Ya Allah, apa-apa pun kita mesti terus terus dan terus berdoa semoga MH370 ditemui. 




Baiklah berbalik kepada main topic. dalam entri yang lepas aku ada cakap yang aku nak sangat beli Radince Signature right? and and and I already bought it! haha dah nak habis sekotak dah aku minum. kehkehh. so far memang good great best kebaboom punya result wehh aku cakap kau. rugi weh kalau korang ada impian, cita-cita, impian nak cantik, putih gebu tapi tak beli produk ni. serius nii.

          Seingat aku, aku baru minum 4 sachet and dah dapat result gempak. suka gila! rasa macam nak lompat-lompat atas trampoline. bhahaaaha! punyalah suka dengan testimoni sendiri. 4 sachet di situ bermakna 4 hari. means sehari aku makan sekali. jimat wehh jimat. 



As I promised you guys before. ni testimoni daripada aku sendiri. muka aku sendiri okk!
lepas 4 hari consume ni hasilnya, kulit lebih cerah and parut jerawat dah pudar. jeles tak? :P
gambar sebelum tu memang teruk gila! dengan parut jerawatnya, dengan sunburnnya (sebab
latihan kawad kaki). pergh memang tak sanggup nak tengok muka sendiri masa tu. 

Tu baru perubahan pertama. perubahan kedua pulak no more period pain. jyeah! selama ni kalau period confirm hari first tu dah menderita period pain. paling taksuka bila kena dekat sekolah. nak fokus apa yang cikgu cakap pun payah. asyik pikir period pain je. but then, lepas aku consume Radiance ni beberapa sachet, no more period pain occured. memula rasa pelik jugak tau "eh apesal bulan ni aku period takde period pain ah?" pikir punya pikir, selidik punya selidik "ohh kesan Radince Signature rupanya!".

         Jadi untuk korang korang yang ada masalah jerawat berleluasa, parut jerawat susah hilang, period pain, mata panda (bawah mata lebam), kulit gelap, ke apa ke, aku sarankan korang cubalah, belilah, minumlah Radiance Signature ni. tak rugi pun sebab result dia sangat sangat memuaskan hati. kata orang sekali minum nak lagi.


Kesan tindak balas cepat atau lambat produk ni bergantung kepada jenis hormon dan genetik korang. tapi seeloknya kalau seriously nak dapat kesan yang super cepat, korang kena minum air yang banyak. sekurang-kurangnya 2 litre sehari. ada faham? Radiance ni bersifat sebagai 'sabun' dalam badan dan bertindak balas dengan air yang bersifat sebagai 'pembilas'. 

          so untuk sesiapa yang berminat nak order Radiance Signature ni bolehla whatsapp ke number 013-7117140. korang boleh tengok testimoni lain, dekat page kitaorang ya? di  Radiance Signature- Stokist Johor Bahru . 



Comments

Popular posts from this blog

Temuduga Diploma Bahasa Inggeris UPSI

Assalamualaikum.

 Hai. Ai kembali lepas beberapa hari menghilangkan diri. Sebenarnya, Ai pergi Tanjung Malim, Perak sebab ada temuduga untuk jurusan diploma Bahasa Inggeris dekat Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI). It's just an interview. tapi harap-harap Ai terpilih/lulus ujian khas dan temuduga tu. Aminn. doakan kejayaan Ai ye? :)

          Bila cakap pasal UPSI benda yang akan keluar dalam kepala mesti "jadi cikgu". Just like when I told my grandparents that I was chosen to be interviewed in UPSI. "Jadi cikgu BI lah ni." (since my grandfather was a teacher) tak semestinya. Ai baru ambil jurusan diploma. habis diploma, belum layak jadi cikgu. kena sambung ijazah lagi. dan tak semestinya yang belajar kat UPSI tu, semuanya jadi cikgu. kena tahu tu.

My interview was on 21 April 2015. (sejak bila speaking ni Aishah?) pagi tu, pukul 8.15-10.30 pagi, calon-calon temuduga kena lalui ujian khas. atau senang kata, writing test. ujian ni, termasuklah pemahaman g…

Peluang Kedua: Ujian JPJ

Untuk pertama kalinya seorang Aishah dah dapat lesen memandu. yeayyyyy!!! akhirnya, impian aku untuk dapatkan lesen memandu sebelum umur 20 dah tercapai. Alhamdulillah. terima kasih Abah, sebab tanggung semua bayaran untuk aku ambil lesen :)
          Pengalaman yang paling takkan aku lupakan sampai bila-bila. dengar orang lain ada lesen memandu, eh kau nak jugak ambil lesen. tengok member2 kau dah boleh drive, kau pun nak drive. dahsyat la pengaruh rakan sebaya ni kan?
Siapa cakap memandu tu senang? susah ok. (for beginners yang start dari ZERO) kalau untuk yang memang dah pandai memandu senanglah kot. Tapi masa dekat sekolah memandu, ada sorang abang ni kata, susah. dia dah pandai memandu dah jauh dah pun dia memandu. dah round satu Malaysia, cuma takde lesen je. so, bila kena memandu kat litar, dia jadi tak reti memandu. sebab apa? sebab kita ada RULES yang kena ikut semasa dalam litar anda jalan raya.
          Which is, kedudukan tangan pada stereng mestilah 3-9. guna kaedah tol…

Giveaway Time By Aishah Badrulhisham

Assalamualaikum.

Giveaway kali ini merupakan giveaway kedua yang aku buat, dan akan dijalankan selama 2 minggu. Yeayyyy, tepuk tangan. Alhamdulillah, ada rezeki lebih bulan ni rasanya nak share dekat para blogger semua. Aku harap, ramailah yang sudi nak join giveaway aku ni. Hadiah kali ni istimewa sikit sebab korang berpeluang dapat 1 set produk kecantikan organik. Eksited tak? Selain tu, 2 helai wide shawl akan diberikan pada pemenang-pemenang yang bertuah.


Klik banner untuk join. 
Hadiah produk kecantikan organik ini ditaja oleh Qayra Signature . Di mana, produk-produk Qayra ni semuanya diperbuat daripada bahan-bahan organik yang semestinya halal dan selamat. Manakala, hadiah wide shawl pula ditaja oleh aku sendiri, sebagai tuan punya blog.
Set produk kecantikan : 1 Turmeric Cream, 1 Turmeric Soap & 1 Organic foundation.

Syarat Wajib Giveaway Tulis satu entri yang bertajuk "Giveaway Time by Aishah Badrulhisham"Follow blog : Aishah BadrulhishamFollow Instagram : @aishah.b…