Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2015

End of Semester 1

Assalamualaikum.
Hai hai dan hai. seriously dah 4 bulan tak menaip? ohmaigad macam tak percaya. lepas naik cuti raya puasa tu memang takde update pasal perkembangan Ai yang baru pun kan? bukan taknak update tapi, WiFi KMJ 'laju sangat' tak sampai kat tingkat 3. huhuhuu. Well, I'm back. hewhew
          Yeayy dah habis semester 1. waktu yang ditunggu-tunggu dah sampai. dari awal masuk KMJ sampai la ni duk tunggu bilalah nak cuti sem. rindu nak balik rumah. dah sebulan lebih tak balik tau. last balik masa raya haji haritu. dapatlah cuti 5 hari. lepastu terus stuck balik kat KMJ. pastu lalu kuliah lagi dan lagi and then lalu study week dan PSPM + paper MUET.
Semalam Ai balik sini. lepas habis paper MUET terus je berdesup balik (parents ambik boleh la kan?) Apa yang Ai dapat masa sem 1 ni? lol banyak benda kay. banyak memori yang tak terkira semenjak duduk KMJ. Memangla rasa stress sebab banyak benda nak kena catch up dalam masa 5 bulan, lepastu nak outing tempat tak best. ei…